Zorluoğlu, Zabıta İle Biraraya Geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Zabıta Teşkilatı’nın 194’üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle Zabıta Dairesi Başkanlığı personeliyle bir araya geldi.

01 Eylül 2020 Salı 16:15
Zorluoğlu, Zabıta İle Biraraya Geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Genel Sekreter Ahmet Adanur ve Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yanık ile birlikte Zabıta Dairesi Başkanlığı personelini kabul etti. Zabıta teşkilatının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen kabulde, yapılan çalışmalar değerlendirildi.
 
ÖZVERİ İLE ÇALIŞIYORLAR
Zabıta personelinin Büyükşehir Belediyesinin görünen yüzü olduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, “Zabıta teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü nedeniyle hepinizi tebrik ediyorum. Arkadaşlarımız mesai mefhumu gözetmeden özveri ile çalışmalarını yürütüyor. Zabıta görevlilerimiz vatandaşımızla sürekli olarak iletişim halinde. İnsanlara zorluk çıkarmadan, çözüm odaklı çalışmalarınız nedeniyle hepinizi yürekten kutluyorum. Zabıta Dairesi Başkanlığımızı daha aktif hale getirmek ve eksiklerini giderme noktasında da çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

Ziyaret, Zabıta Dairesi Başkanlığı personelinin Başkan Zorluoğlu’na çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.
 
ESNAF VE VATANDAŞA KARANFİL TAKDİM ETTİLER
Zabıta Dairesi Başkanı Muharrem Öztürk ve zabıta personelleri ziyaretin ardından, günün anlam ve önemi dolayısıyla Uzun Sokak’ta esnaf ve vatandaşlara karanfil takdim ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.