Mhp'den Milli Eğitim camiasına kutlama

Eğitimden Sorumlu MHP İl Başkan yardımcısı Osman Keskinoğlu,LGS sınavında Trabzon'un Türkiye birincisi olmasından dolayı Milli Eğitim camiasını kutladı

19 Aralık 2018 Çarşamba 10:54
Mhp'den Milli Eğitim camiasına kutlama

Eğitimden Sorumlu MHP İl Başkan yardımcısı Osman Keskinoğlu yaptığı açıklamada ,Milli Eğitim Bakanlığı 2018 liselere giriş(LGS)sonuçlarını açıkladı. Raporda 2018 merkezi sınav sayılarına göre sınavla öğrenci alan okullara merkezi olarak yerleşen öğrencilerin performansları incelendi.

Buna göre Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitim gören öğrenciler hem genel puan sıralamasında hem de Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri dalında Türkiye birincisi oldular. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük tarihinde Türkiye ikincisi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Yabancı Dil alanlarında Türkiye üçüncüsü olmayı başardılar.

Türkçe, Matematik ve Fen derslerinin lideri TRABZON.

Dört yıl önce 38.olan Trabzon 2016 yılında 23.üncülüğe, 2017’de ise Türkiye 7.liğine yükselmişti.

Bizde Trabzon Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı olarak, bu gururu bizlere yaşatan Milli Eğitim camiasına, yöneticilerimize, okul müdürlerimize, cefakar, fedakar eğitim çalışanlarımıza, velilerimize, sevgili öğrencilerimize teşekkürü bir borç biliyoruz.

Yürekten kutluyoruz. Bundan sonrada nice başarılar diliyoruz. Sizleri de alkışlıyoruz.

Son Güncelleme: 19.12.2018 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.