Adını yaşattık mezarını yapamadık

2019-2020 futbol sezonuna ismi verilen Trabzonspor’un efsanesi Cemil Usta’nın ölümünün üzerinden yıllar geçmesine rağmen halen anıt mezarı olmaması büyük vefasızlık olarak yorumlanıyor.

02 Temmuz 2019 Salı 09:14
Adını yaşattık mezarını yapamadık

TFF KARARI VERDİ

Bordo-Mavili taraftarların isteği ve tüm Trabzonluların ortak çağrısı ile Trabzonspor’un efsane futbolcusu ve takım kaptanı Cemil Usta’nın ismi Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı yönetim kurulu kararı ile 2019-2020 sezonuna verilmişti. TFF tarafından yapılan açıklamada Cemil Usta’nın beyefendi ve alçakgönüllü kişiliğine de dikkat çekilmişti.

TEPKİ ÇEKİYOR!

TFF’nin Cemil Usta’nın ismini yaşatmasına rağmen, 2003 yılında hayatını kaybeden ve Boztepe’deki aile kabristanlığına defnedilen efsane isim Cemil Usta için halen bir anıt mezar yapılmamış olması tepki çekiyor. Trabzonlu; bütün futbolseverlerin sevgi ve saygısını kazanmış olan Namı-ı diğer Dozer Cemil’e anıt mezar yapılması gerektiğini savunuyor.

Ortahisar Belediyesi’nden geçen yıl yapılan açıklamada Cemil Usta'ya vefa borcunun yerine getirileceği belirtilmişti.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.