Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar

Ak Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, muhalif zihniyetin Sibel Ünli’nin yaşamını yitirmesine ilişkin söylemlerine tepki gösterdi.Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar

06 Ocak 2020 Pazartesi 13:30
Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar

Samatya'da denizde cesedi bulunan ve intihar ettiği bildirilen İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli'nin yaşamını yitirmesine ilişkin detaylar ortaya çıktı. Sibel’in ailesi kızlarının intihar etme nedeninin yaşadığı fiziksel ve psikolojik rahatsızlıklar olduğunu açıklamasına rağmen muhalefetin ve bazı kesimlerin olayı ekonomik nedenlere bağlaması ve hükümeti eleştirmeye çalışması tepkilere neden oldu. AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora da sosyal medya hesabından muhalefete büyük tepki gösterdi.

GÖZLERİ DÖNMÜŞ SALDIRIYORLAR

Cora, ailenin açıklamalarına rağmen muhalif zihniyetin her intihar vakasını çirkin ve istismarcı bir siyasi üsluba dönüştürdüğünü ifade ederek, “Bir genç kızımızın intiharı, hayatını sona erdirmesi, nedeni ne olursa olsun hepimizi üzmüştür. Lakin her intihar vakasını ekonomik bir nedene bağlamayı alışkanlık haline getirmek muhalif zihniyet için çirkin ve istismarcı bir siyasi üsluba dönüşmüştür. Toplumsal infial için masa başında kargaşa üretimi yapanlar, provokatör kalemler var. Aile açıklama yaptı: ‘Yok böyle bir şey’ dedi. Yine ikna olmuyorlar. Hükümeti eleştireceğim diye gözleri dönmüş saldırıyorlar. Allah’tan korkmaz, kuldan utanmaz oldular” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.