Almanya'da ölü bulunan Öztürk ailesi bir gün önce ölmüş olabilir

Almanya'nın Esslingen kentinde karbonmonoksit gazında hayatlarını kaybeden ve dün öğle saatlerinde evlerinde ölü bulunan dört kişilik Öztürk ailesinin bir gün önce öldükleri ihtimali olduğu dile getirildi.

06 Şubat 2018 Salı 13:45
Almanya'da ölü bulunan Öztürk ailesi bir gün önce ölmüş olabilir

Komşuları son iki gündür evden herhangi bir ses gelmediğini akşam ışıkların yanmadığını söyledi. Aile yakınları ise telefonla aramalarına rağmen cevap alamadıklarını ailece grip olduklarını bildiklerini bundan dolayı da doktora gittiklerini zannettiklerini ifade ettiler. Çocuklarının durumundan endişelen aile eve gelip zili çalmasına rağmen kimsenin ses vermemesi üzerine bahçe penceresinden çeriye bakarak yerde yatan evlatlarını görünce iki gündür sessizliğin nedeni ortaya çıktı. Olayla ilgili Alman medyasında çıkan haberlerde de ölüm zamanının iki gün önce olma ihtimali üzerinde duruldu. 

Mert bugün beş yaşında
Karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Öztürk ailesinin ilk çocukları Mert Öztürk eğer yaşasaydı bugün beşinci yaş gününü ana okulunda arkadaşlarıyla kutlayacaktı. Çevrelerinde sevilen 29 yaşındaki Turgay Öztürk, sıkı bir Trabzonspor taraftarı olarak biliyordu. Adli Tıp'ın raporunun ardından Turkgay Öztürk, Filiz Öztürk, Mert Öztürk ve Milen Öztürk'ün cenazeleri memleketleri olan Trabzon'un Düzköy ilçesi Çalköy Mahallesinde toprağa verilecek.

Son Güncelleme: 06.02.2018 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.