Başkan Hacısalihoğlu: Elazığ ve Malatya'daki depremin acısını Türkiye dayanışmayla aşacaktır.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu Elâzığ ve Malatya’daki depremin acısını Türkiye’nin birbiriyle dayanışarak dindireceğini söyledi.

26 Ocak 2020 Pazar 11:41
Başkan Hacısalihoğlu: Elazığ ve Malatya'daki depremin acısını Türkiye dayanışmayla aşacaktır.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu yazılı olarak yaptığı açıklamada  Türkiye’nin zor dönemde birlik ve beraberlik içinde olduğunu ifade ederek Elâzığ ve Malatya’da meydana gelen depremin ardından da aynı hassasiyetin gösterildiğini kaydetti.

Başkan Hacısalihoğlu dün gece meydana gelen depremin hemen ardından Türkiye’nin her köşesinden yardım ve destek başladığını aktardı. Hacısalihoğlu , “Milletimiz Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem felaketi ile acıya boğulmuştur. Depremde hayatlarını kaybedenlere Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımıza da acil şifalar dileklerimizi iletiyoruz. Bu kış günlerinde yaşanan depremin yol açtığı yaralar milletimizi ve devletimizin öncülüğünde sarılacaktır." dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.