Cora,ABD Senatosu'nun aldığı sözde soykırım kararını kınadı

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora,ABD Senatosu'nun sözde soykırım safsatasını asla kabul etmiyor ve kınıyoruz

13 Aralık 2019 Cuma 17:00
Cora,ABD Senatosu'nun aldığı  sözde soykırım kararını kınadı

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora,ABD Senatosu'nun sözde soykırım karaına tepki gösterdi.Cora,Aldıkları bu karar; Zeytin Dalı, Fırat Kalkanı, Barış Pınarı Harekâtları'nda ve Doğu Akdeniz'de elde ettiğimiz başarıları hazmedemeyenlerin tarihi çarpıtarak siyasallaştırma hamlesidir.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu karşısında, Orta Doğu'da oynadıkları oyunlar ile mazlum milletlere zulmedenlerin kirli emellerine ulaşamamalarından dolayı Türkiye'den intikam alma çabasıdır.Tarihi; soykırımlarla, sömürülerle, katliamlarla dolu ülkelerin, şanlı ecdadımızı sözde soykırımlarla itham etmeye çalışması yavuz hırsız ev sahibini bastırır anlayışının ürünüdür.Ülkemizi soykırım yalanı ile yaftalamaya çalışmak onların acizliği, Türkiye'nin güçlü ve büyüklüğünün ispatıdır.Türkiye'ye böyle bir leke sürmeye çalışmak kimsenin haddi değildir, bizi böyle hizaya sokabileceklerini düşünenler yanılgı içindedir.Türkiye dünyanın vicdanıdır. Zalimlerin korkulu rüyası, mazlumların umududur.Bu duruş; medeniyetimizin, kahraman ecdadımızın, insani değerlerimizin bize yüklediği tarihsel sorumluluğun gereğidir.

Hatırlatmak isteriz ki;

Japonya'nın Nagazaki kentine atılan atom bombası ile tamamı sivil 80 bin kişinin katledilmesi dünya tarihinin en büyük katliamı, ABD'nin utanç abidesidir.ABD senatosunun aldığı bu karar ise bizim için yok hükmündedir.

Çünkü;Bizim Tarihimiz Onurumuzdur

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.