Cora,HDP'lilere tepki gösterdi

AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Salih Cora, TBMM Genel Kurulu’nda İçişleri Bakanlığı’nın bütçe görüşmeleri sırasında AK Parti’yi eleştirmeye çalışan HDP’lİleri verdiği cevaplar ile adeta çıldırttı.

15 Aralık 2019 Pazar 15:29
Cora,HDP'lilere tepki gösterdi

CESEDİN ALTINA BOMBA YERLEŞTİRİLDİ

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Hendek operasyonları sırasında sivillerin öldürüldüğünü ve Taybet İnan isimli bir vatandaşın cenazesinin 7 gün 7 gece sokakta beklediğini iddia eden HDP'li Hüseyin Kaçmaz’a cevap vererek, “Cesedin altına bomba yerleştirildi” dedi. Hüseyin Kaçmaz’ın “Taybet İnan mı bomba yerleştirdi?” demesi üzerinde de Cora, “PKK yapmıştır, PKK!” ifadesi ile tepkisini ortaya koydu.

“HAİNLERİ Mİ ÖRNEK VERİYORSUNUZ”

Cora, hain FETÖ darbe kalkışması sırasında meclisi bombalayanları Türk ordusu olarak nitelendiren ve “Türk ordusu yapmaz dediniz ama meclisi bombaladı” şeklinde ifade kullanan Hüseyin Kaçmaz’a, “Onlar haindi! O hanileri mi örnek veriyorsunuz” cevabını verdi.

“BAKANIMIZ DOĞRULARI SÖYLEDİ”

HDP İstanbul Milletvekili Hakkı Saruhan Oluç’un, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya hakaret etmeye çalışmasına ve HDP’ye ve milletvekillerine karşı hadsizlik yaptığı şeklindeki hakaretvari söylemleri karşısında da ne de sert tepki ortaya koyan Cora, “Bakanımız doğruları söyledi. Hadsiz sensin!” cevabını verdi.

“SİZ SERMAYE DÜŞMANISINIZ!”

CHP Grubu adına konuşan ve Kanal İstanbul projesini “Katar İstanbul” olarak lanse eden, İstanbul’un Katarlılar’a satılacağını söyleyen CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı’ya da tepki gösteren, “Siz sermaye düşmanısınız. İngiliz sermayesi yapılmasını istemiyor” dedi.

BAKANIMIZ İKİ YÜZLÜLÜKLERİNİ ORTAYA KOYDU

Genel Kurul’un ardından oturumu değerlendiren Milletvekili Av. Salih Cora, “Sayın Bakanımız yine inanılmaz bir konuşmaya imza attı. Konsantresini bozmaya çalışanlara anında verdiği cevaplar ile onları adeta yerle yeksan etti. Sayın Bakanımız ‘Ben Türkiye Cumhuriyeti’nin Anayasası’nı okurum. Sizin gibi PKK’nın tüzüğünü okumam’ ifadesinin yanı sıra, bu bütçeyi savaş bütçesi olarak nitelendirenlere de “Bu bütçe Diyarbakır annelerinin bütçesidir” diyerek haddini bildirdi. Sayın Bakanımız PKK yanlılarının iki yüzlülüğünü bir kez daha gözler önüne serdi” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.