Cora,Toruntay’a ağzının payı verilmiştir

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora,Uzungöl'de Irak uyruklu 9 kişinin "Kürdistan" yazılı atkılarla fotoğraf çektirmesine karşılık gösterilen tepki karşısında AK Parti’den Ankara Milletvekili Adayı olan Mehtap Toruntay’ın, “Bir Türk olarak, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimine çağrımdır. Vatandaşlarınızı Trabzon gibi 'cahillerin, vandalların' yaşadığı yerlere göndermeyin, ülkenizde faaliyet yürüten Trabzonlu vandalları müteahit, tüccar, iş adamı vs.'nin faaliyetine müsade etmeyin" şeklindeki paylaşaıman tepki gösterdi.

23 Temmuz 2019 Salı 14:38
Cora,Toruntay’a ağzının  payı verilmiştir

Uzungöl'de Irak uyruklu 9 kişinin "Kürdistan" yazılı atkılarla fotoğraf çektirmesine karşılık gösterilen tepki karşısında AK Parti’den Ankara Milletvekili Adayı olan Mehtap Toruntay’ın, “Bir Türk olarak, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimine çağrımdır. Vatandaşlarınızı Trabzon gibi 'cahillerin, vandalların' yaşadığı yerlere göndermeyin, ülkenizde faaliyet yürüten Trabzonlu vandalları müteahit, tüccar, iş adamı vs.'nin faaliyetine müsade etmeyin" şeklindeki skandal paylaşımına tepki yağıyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, konu ile ilgili olarak AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun “Trabzon gibi kadirşinas, tarihi ve kültürel değerlerinden ödün vermeden yaşayan, gönlü yüce insanların şehrine kalkıp cahillerin ve vandalların şehri demek cehaletin dik alasıdır. Başka bir ülkeye seslenerek kendi vatanının bir parçası olan bu güzel şehri hedef göstermek, şikayet etmek, ticari ilişkilerinizi kesin demek de gerçek bir vandalizm örneğidir. Herkes haddini bilecek. Suni gündem oluşturmak için üstünüze vazife olmayan ve üstelik konunun mahiyetini de bilmeden atılan bir tweet üzerinden PR yapmaya çalışmak kusura bakmayın ama ziyadesiyle ucuz bir siyaset ürünü Mehtap Hanım. Madem AK Parti saflarında vekil olmaya talip oldunuz önce vekaletin ne demek olduğunu bir idrak edin derim” şeklindeki açıklamasını hatırlatarak, “Sayın Vekilime aynen katılıyorum. Sözlerinin altına imzamı atıyorum. Durumdan vazife çıkarıp ne olduğunu bilip öğrenmeden, lafın nereye gideceğini düşünmeden boş konuşanlara ağzının payını vermek lazım. Sayın vekilim verdi de” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 23.07.2019 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2019-07-27 18:38:34

Lafla değil içraatla Toruntay ve Göksu gibi hainleri görevden alıp adalete hesap vermeleri sağlanmalıdır.Çobanlarımizda kaval çalıp koyun güdüyor bari susun gölge etmeyin.