Kuvvetli:Karaman'ın gitmesi siyasi bir operasyondur

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ile Trabzonspor’un yollarının ayrılmasını değerlendirdi. Kuvvetli, söz konusu gelişmeyi siyasi bir operasyon olarak nitelendirdi. Kuvvetli, “. Bunu yapanlar İstiklâl Marşı sırasında, takım yüzünü Türk bayrağına döndüğü için rahatsız olanlardır” dedi.

30 Aralık 2019 Pazartesi 15:55
Kuvvetli:Karaman'ın gitmesi siyasi bir operasyondur

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı  Azmi Kuvvetli’nin Ünal Karaman’ın ayrılığına ilişkin açıklamaları “Öyle anlaşılıyor ki Ünal hocanın gidişi siyasi bir operasyondur. Bu operasyonu yapanlar siyasetin kirlenen yüzleri ile içerdeki işbirlikçileridir. Bunu yapanlar İstiklâl Marşı sırasında, takım yüzünü Türk bayrağına döndüğü için rahatsız olanlardır. Yaşanan ayrılık kendilerinin ortak kararının bir neticesidir. Bunlar unutmasınlar ki, ‘Ben Trabzonspor’da para konuşmam’ diyen Ünal Karaman, bir dünya markası olmasından bir şey kaybetmeyecektir.

O zor şartlar içinde görev aldığı Trabzonspor'a, yeniden bir ruh, karakter, heyecan, şahsiyet ve mücadele azmi kazandıran Türkiye’nin en başarılı hocasıdır. O milli ve insani hasletlerin zirvesindeki ahlak ve onur abidesidir. Onun gençlere verdiği önem sayesinde efsane Trabzonspor’u hatırlatacak bir kimlik yaratmaya çalışırken; yapılan bu operasyon sadece Ünal hocaya değil esasında Trabzonspor’a yapılmıştır.

Ünal hocayı göndermeye sebep olanlar unutmasınlar ki, Trabzonspor’un büyük taraftarları bir gün onları da tarihin kirli çöplüğüne gönderecektir. Son sekiz yılın en başarılı sezonunu maç başı 1.86 puan ortalaması ile yaşatan bir hocayı kim neden gönderir?

Ama biliyoruz ki Trabzonspor alın teri ile kazandığı şampiyonluk kupasını Trabzon’a getiremeyenler, 2019-2020 sezonunda Ünal hocayla yakalamak üzere olduğu şampiyonluğu hocayı istifaya zorlayarak engellemeye çalışıyorlar. Trabzonspor’a hiçbir katkı vermedikleri halde yönetmeye kalkan siyasiler içerdeki işbirlikçileri ile birlikte Ünal Hocanın başarısını hazmetmeyerek hem ona hem de Trabzonspor’a operasyon yapılmaktadır. Bu operasyon, sportif değil siyasidir.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.