Milletvekili Cora'dan İzlanda'ya sert tepki

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, A Milli Futbol Takımımıza skandal bir muamele uygulayan İzlanda'ya sert tepki göstererek bu muamele kabul edilemez dedi.

10 Haziran 2019 Pazartesi 15:41
Milletvekili  Cora'dan  İzlanda'ya sert tepki

BU MUAMELE KABUL EDİLEMEZ

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cor’a, A Milli takımımızın İzlanda’da kaldığı skandal muameleye sert tepki verirken, bu ülke ile yapılacak olan ikinci karşılaşmanın da Trabzon’da oynanması için gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi

İZLANDA MAKAMLARINI VE HÜKÜMETİNİ KINIYORUZ

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, A Milli Futbol takımımızın İzlanda’da kaldığı skandal muameleye sert tepki gösterdi. EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası H Grubu’nda Fransa karşısında alınan tarihi zaferin ardından Milli takımımızın İzlanda karşılaşması için gittiği bu ülkede, havaalanında maruz kaldığı muamelenin asla kabul edilemeyeceğini ifade ederken, “İlkel uygulamalarla milli takımımızı saatlerce havaalanında bekleterek büyük bir skandala imza atan İzlanda makamlarını ve hükümetini kınıyoruz” dedi.

GEREKLİ BÜTÜN ADIMLARI ATIYORUZ

Hem insan vicdanı hem de spor ahlakı ve ruhu ile bağdaşmayan, diplomasi anlamında da asla kabul edilemez, içinde ırkçılık barındıran bu muamele karşısında devlet olarak gerekli bütün adımları attıklarını da vurgulayan Cora, “Şenol Güneş ve futbolcu kardeşlerimizin de kendilerine yapılan bu saygısız davranış karşısında en güzel cevabı sahada vereceklerine yürekten inanıyoruz. Devlet ve millet olarak milli takımımızın yanındayız” şeklinde konuştu.

İKİNCİ MAÇI TRABZON’DA OYNAMAK İSTİYORUZ

Cora son olarak “2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu'nda 14 Kasım 2019 tarihinde Türkiye ile İzlanda arasına oynanacak olan ikinci karşılaşmanın da gelen yoğun talep doğrultusunda Trabzon’da oynanması en büyük arzumuzdur. Bu konuda gerekli bütün adımları atmaktayız” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 10.06.2019 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.