Milletvekili Cora:Terör koridorunu yerle yeksan etmenin zamanı gelmiştir

Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ,Terör koridorunu yerle yeksan etmenin zamanı gelmiştir dedi.

08 Ekim 2019 Salı 13:01
Milletvekili Cora:Terör koridorunu yerle yeksan etmenin zamanı gelmiştir

Fırat'ın doğusuna yapılacak olan Barış Pınarı Harekatı için bölgede büyük hareketlilik yaşanıyor.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Hazırlıklarımızı yaptık, harekât planlarımızı tamamladık, gereken talimatları verdik. Kararı verilen ve süreci başlamış olan barış pınarlarının önünü açma vakti, belki bugün, belki yarın denebilecek kadar yakındır. Hem karadan hem havadan bu harekâtı yürüteceğiz" sözleriyle dünyaya duyurduğu harekat için Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Trump Türkiye’ye tehditler savurması karşısında Türk halkı ise Türk Silahlı Kuvvetlerine ve askerine topyekün sahip çıkıyor. Siyasetten iş dünyasına, spor camiasından bütün vatandaşlarına kadar tüm Türkiye operasyona büyük destek veriyor.

MİLLET ORDUSUNUN YANINDADIR

AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora da harekat ile mesaj verdi. Harekatın önemini vurgulayan Milletvekili Cora mesajında şu ifadeleri kullandı; “Ülkemize yönelik terör tehditlerini görmezden gelmemiz mümkün değildir. Kimin ne kadar samimi, ne denli dost olduğunu gördük. Bu meselenin başkalarına havale edilerek çözülmesi de imkansızdır. Artık sınırlarımızın hemen ötesinde oluşturulan bu terör koridorunu yerle yeksan etmenin zamanı gelmiştir. Vatanı için, bayrağı için şehadete yürüyen bu milletin davasının sahibi Hak'tır. Hak olan davada zafer muhakkaktır. Türk milleti ordusunun yanındadır.”

Son Güncelleme: 08.10.2019 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.