MYP Lideri Yılmaz'dan Koray Aydın'a çağrı

Muhafazakar Yükseliş Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Meral Akşener'in kurduğu partiye katılan Koray Aydın'a çağrıda bulunarak, "Koray Aydın çekilirse iyi kötü bir parti kalmaz ortada" dedi.

06 Kasım 2017 Pazartesi 14:59
MYP Lideri Yılmaz'dan Koray Aydın'a çağrı

MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Koray Aydın'ın Meral Akşener'in kurduğu partiye katılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. MYP Lideri Yılmaz, "Koray Aydın katılımı ile partileşme cesaret ve iradesi bulan bir hareket var ortada. Bu hareket açık ve net söylüyorum Meral Akşener değil Koray Aydın liderliğine vücut bulma yoluna girmiş bir harekettir. Koray Aydın teşkilatçı tek isimdir. Koray Aydın elini eteğini çekerse bir türlü kurulamayan partiden eser kalmaz. Şimdi Koray Aydın’a şiddetle ihtiyaç var. Sayın Aydın bu durumu kontrol altında tutmalıdır. Zira oradaki yapı ileride ortaya çıkacak yapılanmış bir partinin üzerinde egemenlik arayışı ile Koray Aydın’a karşı hareket içine girebilirler. Bu tür sesler şimdiden açıkça çıkmaktadır. Eminim ki Akşener Koray Aydın olmadan yapabileceğine inansaydı bu çatlak seslere kesin olarak kulak verirdi. Fakat daha erken olduğu düşüncesi ile ses çıkartmamaktadır. Bu ileride çıkartmayacağı anlamına gelmemektedir. Ben hala Koray Aydın’ın bu hareketin lideri olduğu konusunda şüphe yoktur ama içten içe çalışan bir ileri ihanet çarkı da söz konusudur. Koray Aydın çekilirse iyi kötü parti kalmaz ortada" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.