Özer’den Yunan vekile hem Türk hem Yunan Bayrağı

Trabzonlu TIR şoförü Abdullah Özer, Avrupa Parlamentosu üyesi ve Yunanistan Milletvekili Loannis Lagos’un yırttığı Türk Bayrağına tepki olarak Lagos’a kargoyla mektup ile Türk ve Yunan bayrağı gönderdi.

31 Ocak 2020 Cuma 14:27
Özer’den Yunan vekile hem Türk hem Yunan Bayrağı

Bayrak sevgisi ile ön plana çıkan ve filosundaki TIR’ların tamamının kupalarına ile dorselerine astığı Dev Türk Bayrakları ile uluslararası yollarda Türk Bayrağı’nı dalgalandıran Özer, mektubunu özellikle beyaz kullanılmış kağıda, kırmızı kalemle yazdı. Özer mektubunda, “Avrupa Parlamentosuna konuşan ve şehitlerimizin kanıyla oluşan şanlı bayrağımızı yırtan vekil Loannis Lagos sen ve senin gibi ırkçılar geçmişte Türk-Yunan devletleri arasında yaşananlara rağmen iki milleti karşı karşıya getiremeyecektir. Siz ve sizin gibi kaos ve kandan beslenenler halkımızdan her zaman gerekli tepkiyi görecektir. Siz işe yaramaz, provokatör, halkını düşünmeyen vatan sevmezin tekisiniz. Bayraklar milletleri temsil eder, yırtılmaz ancak ve ancak olursa ve kazanılırsa bir savaşla gönderden indirilir yine de ulusundur. Mustafa Kemal Atatürk gibi kazanılan bir zafer sonrası bayrağınıza yaptığı gibi saygı gösterilir. Çiğnenmez yırtılmaz. Bu yazı şekli, kalemin rengi, kağıdın kullanılmış olması sana bakış açımızdır.  Sana iki ülkenin aynı kağıtta olan bayraklarını gönderiyorum. Adam olup saklayacağını umuyorum” dedi. Özer, mektubun son kısmına da adını soyadını yazarak imza olarak da Türk Bayrağı çizip kargo ile Yunanistan milletvekiline gönderdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.