POMEM 21. dönem sınav sonuçları açıklandı

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığınca üniversite mezunu adaylar arasından polis memuru adayı öğrenci alımı için yapılan Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 21. dönem sınavının sonuçları açıklandı.

25 Şubat 2018 Pazar 16:33
POMEM 21. dönem sınav sonuçları açıklandı

21. Dönem POMEM sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanması ardından Polis Akademisi Başkanlığı resmi sayfasında erişim sorunu yaşanmaya başladı.

Sınav 29 Ocak-10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşmişti

 21. Dönem POMEM Mülakat Sınavları 29 Ocak-10 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleşmişti.

POMEM SONUÇ DUYURUSU

“21.Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Sınav sonucunda lisans mezunu 7.218 erkek, 1.000 kadın, önlisans mezunu 1.800 erkek, 200 kadın aday Polis Meslek Eğitim Merkezlerine planlanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir. Tüm adaylara ilanen duyurulur.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.