Türk askeri milli sporculara Tel Abyad'dan selam yolladı

Milli sporcular, katıldıkları müsabakalarda asker selamı vererek Fırat'ın doğusunda Türk askerine selam yolladı. Tel Abyad'da olan askerler de onların selamına karşılık verdi.“Selamlarınızı aldık. Gözünüz arkada kalmasın, bizler vatanımız ve milletimiz için görevimizin başındayız.”

16 Ekim 2019 Çarşamba 10:50
Türk askeri milli sporculara Tel Abyad'dan selam yolladı

Kahraman Komandolarımızın, kendilerine selam gönderen A Millî Futbol Takımımıza ve şampiyon sporcularımıza mesajı var

Türkiye, Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütlerini temizlemek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nda adeta tek yürek oldu.Uluslararası arenada müsabakalara çıkan milli sporcular, şampiyon olduklarında veya attıkları golden sonra asker selamı vererek Mehmetçik'e selam yolladı.

SELAMA KARŞILIK TEL ABYAD'DAN GELDİ

Harekat içinTel Abyad'da olan Türk komandosu bir video yayınlayarak, milli sporcuların selamını aldıklarını duyurdu. O anlar ise tüyleri diken diken etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.