Türkiye'de koronavirüsten iyileşen hasta sayısı arttı

Sağlık Bakanı Koca, 60 yaş üstü iki hastanın yoğun bakım sürecinin ardından sağlığına kavuşup taburcu olduğunu söyledi. İyileşenlerin sayısı 26'ya çıktı.

26 Mart 2020 Perşembe 10:00
Türkiye'de koronavirüsten iyileşen hasta sayısı arttı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca , Türkiye'deki koronavirüs durumuna ilişkin son durumu anlattı.

Herkesin evde kalması gerektiğini ifade eden Koca, vaka bilgilerinin şeffaf bir şekilde dijital ortamda paylaşılacağını anlattı.

Sağlık Bakanı Koca, iki koronavirüs hastasının yoğun bakım sürecinin ardından taburcu edildiğini söyledi.

7 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDI

Bakan Fahrettin Koca, "Özellikle erken dönemde ilk vakalarımızdan olan iki hastamızın bilgisini vermek istiyorum. 65 yaşında bir erkek hastamız taburcu oldu. Diğeri 60 yaşında başka bir erkek hastamız taburcu oldular. 7 gün sonra taburcu oldu.'' şeklinde konuştu.

İYİLEŞEN SAYISI 26

Sağlık Bakanlığı Türkiye Geneli Koronavirüs Tablosu'na göre vaka sayısı 1872, yoğun bakım hasta sayısı 136, entübe hasta sayısı 102, iyileşen kişi 26.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.