HPV Teşekkür Belgeleri Takdim Töreni

2019 yılında Rahimağzı Kanseri erken teşhisine yönelik yapmış oldukları HPV alımları ile İlimizde ilk on (10)’da yer alan aile hekimleri ve birlikte çalıştıkları aile sağlığı çalışanları ile Fatih Sağlıklı Hayat Merkezi’nde HPV alımında görevli personele teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.

23 Ocak 2020 Perşembe 12:20
HPV Teşekkür Belgeleri Takdim Töreni

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA ile İl ve İlçe Sağlık Yöneticilerinin de katılmış olduğu törende İl Sağlık Müdürümüz tarafından taramaların kanser erken teşhisindeki önemi bir kez daha vurgulanmış ayrıca HPV alımlarında Türkiye-Trabzon verileri değerlendirilmiştir.Rahimağzı kanseri hedef nüfusumuz 187.721 kadın olup yıllık hedefimiz 37.544 ‘tür. 2019 yılı içerisinde 14.202 kadından HPV numunesi alınarak yıllık hedef nüfusumuzun %37,8’ine ulaşmış bulunmaktayız. Amacımız hedef nüfusumuzun tamamına ulaşarak taramalarını yapmaktır. Taramalarınızı yaptırmak için aile hekimliklerinize ve Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezlerimize (KETEM) bekliyoruz. Sağlığınız bizim için önemli…..

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.