Trabzon'da kansere karşı farkındalık eğitimi

Kanserde Farkındalık Oluşturmak Amacıyla Trabzon'da eğitim düzenlendi.

08 Şubat 2019 Cuma 09:14
Trabzon'da kansere karşı farkındalık eğitimi

Kanserde Farkındalık Oluşturmak Amacıyla Trabzon'da eğitim programı düzenlendi.Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen  kansere karşı farkındalık eğitimi programına Trabzon Sağlık Müdürü Hakan Usta KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Patoloji Anabilim Dalı0 Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Emre Ercin, Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Gökhan Erdil, KETEM Sorumlu Hekimi Dr. Hatice Hakyemez katıldı.Burada bir konuşma yapan Trabzon Sağlık Müdürü Hakan Usta , Trabzon'da son yıllarda farkındalık anlamında çok güzel çalışmalara imza atılıyor. Toplumsal farkındalığın sağlanması ve toplum bilincinin geliştirilmesi kanserle mücadelede en etkili yöntemlerin başında gelmekte, özel gün ve haftalarda yapılan etkinliklerle halkımızın kansere karşı sağlıklı yaşam davranışları kazanmaları hedefliyoruz.Bugun burada Karadeniz bölgesi için hayati derecede önemli ve ülkemiz içinde Kanser hastalığı konuusnda farkındalık oluşturmak için çok güzel bir çalışma gerçekleştirildi.Bem tüm katılımcılara teşekkür ediyorum ve kanserde erken teşhisin hayat kurtardığını hatırlatarak vucudnuzu dinleyin ve yılda iki kez sağlık taraması yaptırın dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Divane 2019-02-12 00:10:30

Eee onun için mi koca Trabzonda bir tane pet tarama cihazı var, o da 15 yaşında bir cihaz. Onun için mi kanser tarama yaptırması gereken hastalar rizeye orduya samsuna yada büyük şehirlere gitmek zorunda kalıyor. Bir toplantı yapıyosunuz ama ortamdan haberiniz yok maşAllah.