Ahmet Kaya:Ohal kalkacak keyfiyet bitecek

CHP Trabzon Milletvekili adayı Ahmet Kaya, “OHAL kalkacak, keyfiyet bitecek. Piyasalara güven gelecek. Merkez Bankası’nın tarafsız olduğu ilan edilecek. Hak, hukuk ve adalet gelecek. Yargı tarafsız ve bağımsız olacak, adil kararlar alacak, mağduriyetler giderilecek. Yabancı ve yerli yatırımcı adaletli bir düzeni görünce yatırım yapmaktan çekinmeyecek” dedi.

06 Haziran 2018 Çarşamba 10:32
Ahmet Kaya:Ohal kalkacak keyfiyet  bitecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili adayı Ahmet Kaya, Akçaabat’ta esnaf ve yurttaşın dertlerini dinledikten sonra Akçaköy ve Derecik Mahallelerini iftardan sonra ziyaret etti. Her yerde olduğu gibi Akçaabat’ın da tarımı bitirilmiş, gençlerinin işsiz olduğunu belirten Ahmet Kaya, “Esnafımız endişeli, önünü göremiyor. Akçaabat’ın tütünü vardı, herkesçe bilinen, ne oldu Akçaabat tütününe? TEKEL’i vardı ne oldu, kapatıldı. Bu işten ekmek yiyen Çiftçiye ağır bir darbe vuruldu. TEKEL’in kapanmasıyla gençleri işsiz bırakıldı. Tütün yasası çıkardılar, bu yasa ile az miktarda üretilen Akçaabat tütünü üretip satan yurttaşlarımıza ise kaçakçı muamelesi yapılıyor” dedi.
CHP iktidarında üreten bir Türkiye olacağını belirten Ahmet Kaya, tarımın yeniden ağaya kaldırılacağını ifade etti. Çiftçinin asla mağdur edilmeyeceğini belirtti. Ahmet Kaya, Tarım ile teknoloji birleştirilerek marka değerler yaratılacağını söyledi. Refahı yüksek mutlu bir Türkiye olacağını ifade etti.

HUZUR GELECEK

Bugün ekonominin dip yapmasının en büyük nedenlerden birinin OHAL olduğunu belirten Ahmet Kaya, “OHAL kalkacak, keyfiyet bitecek. Piyasalara güven gelecek. Merkez Bankası’nın tarafsız olduğu ilan edilecek.  Hak, hukuk ve adalet gelecek. Yargı tarafsız ve bağımsız olacak, adil kararlar alacak, mağduriyetler giderilecek. Yabancı ve yerli yatırımcı adaletli bir düzeni görünce yatırım yapmaktan çekinmeyecek. Tek adam rejimi bitecek, kuvvetler ayrılığı sağlanacak. TBMM güçlenecek. Uzlaşı kültürü hakim olacak, yeni anayasa yazılacak, ülkemiz demokrasiye kavuşacak” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.