Ak Parti'de kritik hafta

AK Parti Trabzon’un 18 ilçe belediye başkan adayını bu hafta açıklıyor. Ortahisar’da Ahmet Metin Genç ile yola devam edilecek.

07 Ocak 2019 Pazartesi 09:19
Ak Parti'de kritik hafta

ÖNEMİ DAHA DA ARTTI

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde AK Parti’de İstanbul, Ankara, İzmir Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından tüm gözler diğer büyükşehir ve illerin ilçe belediye başkan adaylarına çevrildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Murat Zorluoğlu’nun açıklanmasının ardından geçen zamana rağmen Trabzon’da ilçelerin belirsizliğini koruması isimlerin önemini bir kat daha arttırdı.

SALI YA DA ÇARŞAMBA

Trabzon’da sonucu en fazla merak edilen ilçelerin başında Doğu Karadeniz’in en büyük ilçesi olan Ortahisar gelirken, diğer 17 ilçeler de büyük bir heyecan söz konusu. Kulislerden elde edilen bilgilere göre AK Parti Trabzon’un da aralarında olduğu pek çok ilçe belediye başkan aday listesini yarın ya da en geç Çarşamba günü açıklayacak. Ortahisar için mevcut başkan Ahmet Metin Genç’in ismi üzerinde mutabakat sağlandığı öğrenildi.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.