Ak Parti'li Usta'dan İyi Parti'li Kuvvetli'ye sert tepki

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Mustafa Usta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile Sisi'ye benzeten İyi Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli'ye sert cevap verdi.Usta ,bu benzetme ahmaklıktan başka bir şey değildir dedi.

21 Haziran 2019 Cuma 16:58
Ak Parti'li Usta'dan İyi Parti'li Kuvvetli'ye sert tepki

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Mustafa Usta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile Sisi'ye benzeten İyi Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli'ye sert cevap verdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Sisi'ye benzetmenin bir akıl tutulması olduğunu belirten Usta " Bu benzetmeyi yapmak gerçekten bir akıl tutulmasıdır bunu yapabilecek bir insanın kesinlikle karşılaştırma problemi vardır. Düşünün ki Cumhurbaşkanı seçilene kadar girdiği her seçimde milletin desteğini alarak ve her seçimde oylarını artırarak demokratik yollarla, milletin desteği ile bulunduğu makamlara gelen Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan bu benzetme ahmaklıktan başka bir şey değildir. Benzetme yaptığı kişi hain bir darbe gerçekleştirerek binlerce insanın ölümüne sebep olmuş Mısır'ın demokratik yollarla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammet Mursi'yi mahkeme salonunda göz göre ölüme terk eden ve bulunduğu makamı halen gasp eden katil Sisi'dir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bunlara benzer ne yapti." ifadelerini kullandı. 

İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli'nin haysiyet cellatlığı yaptığını ifade eden Usta açıklamasına şöyle devam etti: "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da 23 Haziran seçimleri için darbeci Sisi'yi hatırlatarak "Sisi mi kazanacak Binali Yıldırım mı?" diye bir soru sordu. Bu sorunun anlamı şuydu; Ülkemiz ve milletimiz büyük darbeler, sıkıntılar ve problemler atlattı. Milletimize darbelerle, askeri cuntalarla ve Kripto yapılarla yıllarca eziyet ettiler, zulmettiler. Bu zihniyetteki insanlar 28 Şubat'ı gerçekleştirdi. 27 Nisan'da e-muhtıra verdi, Cumhurbaşkamlığı seçimlerinde 367 krizini yaşattılar. Postallarla ülkenin yönetimine müdahale etmeye çalıştılar. Devletin ve milletin gücü olan askeriyeyi kendi siyasi çıkarlarına uygun şekilde kullanarak siyaseti dizayn etmeye çalıştılar. Yine bu zihniyet Gezi olayları kalkışmasına başlattı. Gezi kalkışmasının devam etmesi için ısrarla çalıştılar, ortalığı ayağa kaldırdılar. Bu zihniyet 17/25 Aralık FETÖ kumpasına alkış tuttular, desteklediler her türlü entrikayı, hileyi yaptılar. Bu zihniyet 15 Temmuz darbe girişimine alkış tuttular desteklediler engel olmadılar karşı çıkmadılar ne zamanki milletimiz bu darbeye göğsünü siper etti sokaklara döküldü ve darbeyi tarumar etti bunlarda kısık seslerle darbeye karşı çıkıyormuş gibi görünmeye çalıştılar. Fakat milletimiz bu numaraları hiçbir zaman unutmadı ve unutmayacak. Çünkü bunlar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sonunun, Mısır'ın seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi gibi olacağı tehditlerini yaptılar. Bunlar Mısır'da yapılan darbeyi desteklediler Mursi'nin yanında değil darbeci Sisi'nin yanında oldular. Bütün bunların merkezinde ise CHP ve işbirlikçileri var. İşte bu felaket zihniyetinin sahipleri benzese benzese darbeci Sisi'ye benzer! Bunlar kazanınca Sisi düşüncesi kazanacak! Bunun için diyoruz ki Sisi'nin emsalleri değil Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım kazansın. Buna rağmen Erdoğan'ı Sisi'ye benzeten İyi parti  il başkanına sormak gerek Mursi kimdir?"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.