Akbulut'tan gençlere çağrı

İyi Parti Trabzon  Milletvekili Adayı Osman Akbulut,genç kardeşlerimin sesimizi duymasını arzu ediyorum. Bizi dinlesinler, bizi okusunlar, bizi araştırsınlar ve bizi değerlendirsinler.Gençlerimiz bu seçimde geleceklerini oylayacaktır dedi.

12 Haziran 2018 Salı 13:17
Akbulut'tan gençlere çağrı

İyi Parti Trabzon  Milletvekili Adayı Osman Akbulut ,Gençlere seslenmek istiyorum. Genç kardeşlerimin sesimizi duymasını arzu ediyorum. Bizi dinlesinler, bizi okusunlar, bizi araştırsınlar ve bizi değerlendirsinler. Körü körüne bize bağlanmasınlar.Biz iyi Parti olarak bir siyasi partiyiz. Türkiye’yi yönetmek istiyoruz. Mevcut iktidarın Türkiye’yi yönetemediğini savunuyoruz. Türkiye’yi daha iyi yöneteceğimizi düşünüyoruz. Partimizi onun için kurduk. Partimizin bir programı var. Ayrıca seçime gittiğimiz bu dönemde halkımızla seçim beyannamemiz paylaştık.Özellikle genç kardeşlerimizin internetten İyi Parti seçim beyannamesini indirip titizlikle okumalarını, düşünerek oylarını kullanmasını rica ediyoruz. Gençlerimiz bu seçimde geleceklerini oylayacaktır. Herkes için bu seçim çok önemli ancak gençlerimiz için bu seçim çok çok ama çok önemli..

Burada genç kardeşlerime çok büyük bir sorumluluk düşüyor. İyi Parti farkını görmeleri gerekir. İyi parti gençlerimiz için nasıl bir gelecek hedefliyor? İyi Parti Türkiye için neler düşünüyor?Partimizi yakından takip etmeleri çok önemlidir.Seçim beyannamemizde gençlerimiz için yeni bir gelecek vaat ediyoruz.. Geleceğin yüksek vasıflı üretken neslini yetiştirmeyi hedefliyoruz. Genç İşsizlikle mücadele edeceğiz, genç İşsizliği 5 yıl içinde yarıya düşüreceğiz diyoruz. Eğitim sistemimizde kapsamlı bir reform yapacağız. Bu reform kapsamında, mesleki eğitime özel önem vereceğiz. Gençlerimizin temel bilimler ve Ar-Ge alanlarında istihdam edilmelerini teşvik edeceğimizi söylüyoruz. Ar-Ge ve Bilim Ordusu Kuracağız. Tam zamanlı eş-değer araştırmacı sayısını 140 binden 300 bine çıkarmayı amaçlıyoruz. Üniversiteleri siyasetten arındıracağız. YÖK’ü kaldıracağız. Eğitimdeki skandallara son vereceğiz. Öğrenim kredisi borcu olan gençlere borçlarını, faizsiz ve 60 aya varan vadelerle, yeniden yapılandırma imkânı sağlayacağız. Kız erkek ayırmadan, bütün gençlerimize vatandaşlık maaşı vereceğiz. İş bulana kadar vereceğiz. Bütün gençlerimize iş bulana kadar vatandaşlık maaşı vereceğiz.

Gençlik özgürlük demektir. Gençlik gelecek demektir. Gençlik hayal kurmak demektir.Cumhuriyetimiz, yüreği vatan sevgisi ile dolu, “fikri hür, vicdanı hür” nesillere ihtiyaç duymaktadır.İşte bunu sağlayacağız. Gençlerimizin özgürce yaşayacakları, tekrar hayal kuracakları bir gelecek içinİyi Parti diyoruz, Meral Akşener diyoruz. İyi Parti olarak gençlerimiz için bu güne kadar düşünülmeyenleri düşündük ve seçim beyannamemizde ortaya koyduk. Gençlerimiz için bunları yapacağız. İyi Parti olarak gençlerimize sonsuz güveniyoruz. 24 Haziran’da Türk gençliğinin yüzünü güneşe döneceğinden eminiz. Her bir gencimizden Türkiye’nin geleceği için bize destek olmalarını bekliyoruz. Gençlerimize yalvarıyoruz. 24 Haziran’da mutlaka sandığa gidelim. Bu işi başaracaksa gençlerimiz başaracaktır. Cumhuriyete, demokratik sisteme sahip çıkılacaksa bunu ancak ve ancak gençlerimizle başaracağız.Türkiye’nin en genç kitle partisi olan İYİ Parti olarak biz, yaşadığımız toplumsal, ekonomik ve siyasal sıkıntılardan kurtulmanın ve hep birlikte, güzel bir gelecek inşasının, gençlerimiz sayesinde olacağına inanıyor, ve onlara güveniyoruz. Bize düşen görevin ise, gençlerimizin taşıdığı potansiyeli, açığa çıkarmalarına imkân sağlamak olduğuna inanıyoruz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.