Akşener İstanbul'da Örs ile sahaya indi,İmamoğlu'na destek istedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul'da sahaya indi.

09 Haziran 2019 Pazar 13:19
Akşener İstanbul'da Örs ile sahaya indi,İmamoğlu'na destek istedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 23 Haziran İstanbul  Büyükşehir Belediye seçimleri öncesi, ilçe ilçe gezip Ekrem İmamoğlu'na destek istiyor.

Akşener İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs ile birlikte dört ilçede miting düzenledi.

Akşenir'in İstanbul ilçe mitinglerinde yanında Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs'ün olması dikkatlerden kaçmadı. Meral Akşener Zeytinburnu, Güngören, Bağcılar ve Esenler'de halkla birlikte oldu, İmamoğlu'na destek istedi.

İlçe programlarında büyük kalabalıklara konuşan Akşener "Meclis Başkanlığı yapmış, Başbakanlık yapmış biri İBB Başkanlığı için Diyarbakır’da Pe-Ke-Ke diyebiliyor. Ayıp be ayıp" dedi.

Akşener, İstanbul seçimlerini Ekrem İmamoğlu’nun kazandığını kaydederek, “Türkiye’de olmayan bir şeye İstanbul sahne oldu. Sayın Erdoğan’ı uzun süredir tanıyan, zamanında dostu olan bir insanım. Sayın Erdoğan’ın asla yapmayacağına inandığım bir davranış biçimi ortaya çıktı. İstanbul seçimlerinin iptal edilmeyeceğine dair arkadaşlarımla iddiaya girdim. Dedim ki ‘Sayın Erdoğan bize hakaret eder, ortağına iftira attırır, her şeyi yapabilir seçimi kazanana kadar ama millet iradesiyle ters düşmez. Sandığı tekmelemez ve sonuçta sayın İmamoğlu’nun seçildiğini kabul eder. O cumhurbaşkanı makamında, Ekrem Bey de Buyükşehir Belediye Başkanlığı makamında otururlar. Biri Türkiye’yi biri de İstanbul’u yönetir.’ ama yanılmışım” diye konuştu.

Akşener, İBB’nin bazı kişi ve kurumlara araç tahsis ettiğini, bazı vakıf ve kurumlara da para aktardığını belirterek, “Niye İstanbul seçimlerini bilerek iptal ettirdiğini bir türlü anlamamıştım, anladım ki mesele duygusalmış. Yani paraymış. Dört bin araba kayıp biliyorduk ama 6 bin araba kayıpmış” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.