Aksoy:Türkiye'de belediyecilik çökmüştür

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atakan Aksoy,Türkiye'de belediyecilik çökmüştür dedi.

01 Şubat 2019 Cuma 12:01
Aksoy:Türkiye'de belediyecilik çökmüştür

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atakan Aksoy, bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde seçim sürecinde yaptığı tespitlerle ilgili bir basın toplantısı düzenledi.  Aksoy,Trabzon'daki bir çok projenin lafta kaldığını başlayan bazı projelerinde uzun zamandır tamamlanamadığını belirterek  Trabzon için planladıkları bu raylı sistem konusu şuanda ne aşamadadır, bu proje fizibilite çıkmış mıdır?  Trabzon’un ekonomik yapısında ki bu küçülmeler, sarsılmalar Trabzon’u önündeki projelerin önünü tıkıyor. Öncelik Güney Çevre Yoluydu.. Bunu çok daha önce zamanlar bitirmesi gerekirken ana önceliği olan konu çözülmedi. Kanuni Bulvarı bitirildiğinde gündeme gelecek deniyor. Halbuki Kanuni Bulvarına ödenen gereksiz ödemeler Güney Çevre Yolunu çoktan bitirmişti. Trabzon yanlış uygulamalarla önünü kesmiş durumda. Trabzon’da Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak çalışmalarımı sürdürüyorum. Hem AK Parti’li hem İYİ Parti’li hem de  CHP’li vatandaşlarımızın oylarını istiyorum. dedi.

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan Ak Parti'nin seçim  manifestosunuda değerlediren İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atakan Aksoy, bu manifesto Türkiye’de belediyeciğilin çöktüğünü göstermiştir dedi.


 

Son Güncelleme: 01.02.2019 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.