Akyüz:18 .madde mağdurlarının yanındayız

Gölçayır’da ziyaretlerde bulunan CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı  Mimar M. Salih Akyüz 18. madde uygulamaları ile mağdur edilen vatandaşlara yapılan adaletsizliği ortadan kaldıracağını belirtti. Akyüz, “Bu size yapılanlar eziyetten başka bir şey değil. 18. madde uygulamalarındaki adaletsizliklerin giderilmesi ve altyapı eksikliklerinin çözümü için gerekeni yapacağız” dedi.

17 Şubat 2019 Pazar 13:27
Akyüz:18 .madde mağdurlarının yanındayız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M.Salih Akyüz seçim çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Gündüz esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Adayı M. Salih Akyüz gece ise kahvehane ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların dertlerini dinliyor. 2 Nolu Erdoğdu ve Gölçayır Mahallelerine ziyarette bulunan M. Salih Akyüz’e CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, CHP Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Turgay Şahin, CHP İl, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyesi aday adayları eşlik etti. 

ÖNCELİĞİMİZ MAHALLELERİMİZDE EKSİKLİKLERİ GİDERMEK

Akşam ziyaretlerinin ilk durağı 2 Nolu Erdoğdu Mahallesi olan Akyüz, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Erdoğdulu en çok işsizlikten dert yanarken, trafik sıkışıklığının çekilmez hal aldığından mustarip. Yoğun nüfusu olan Erdoğdu mahallemiz için düşündüğümüz okul, kreş, çocuk oyun alanları, kapalı pazar yeri ve semt sahası projelerini anlatan Akyüz, “Biz öncelikle mahallelerimiz içerisindeki eksiklikleri tamamlamalıyız” dedi. Erdoğdu ziyaretinden sonra mahalle sakinleri kemençe ile Akyüz’ü uğurlarken,  Akyüz ise, vatandaşlarla horon oynadı. 

 YÜZDE 40 ALMAK ZORUNDA DEĞİLSİN

2 Nolu Erdoğdu ziyaretini tamamlayan Akyüz Gölçayır’da halkla buluştu. 18. Madde uygulamasından mağdur olan mahalle sakinlerine süreci anlatan CHP Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Turgay Şahin, mağduriyetlerin giderilmesi için mevcut belediyenin değiştirilmesi gerektiğini vurgulayarak Başkan Adayı Akyüz’e destek istedi.18. madde uygulamasında yapılan adaletsizlikleri masaya yatıracaklarını belirten Akyüz, “Yasa der ki, sen yüzde 40’a kadar alabilirsin. Yüzde 40 almak zorunda değilsin.  Adaleti sağlamanın peşinde koşması gerekir plancı ve uygulamacı. 

SİZE YAPILAN EZİYETTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL

Belediyenin görevi vatandaşına hizmet vermek, huzursuz etmek değil. Eğer bir yerde yatırım, yol gerekiyorsa, onu yapacaksın ama dengeli olması lazım. Kazanımların eşit olması lazım. Kazanımın eşit olduğu yerde zaten insanlar sesini çıkarmaz. Mağduriyet üzerinden planlama yapılmaz. Bu size yapılanlar eziyetten başka bir şey değil. 18. madde uygulamalarındaki adaletsizliklerin giderilmesi ve altyapı eksikliklerinin çözümü için gerekeni yapacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.