Akyüz:keyiflerimizi de yok ettiler!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan adayı Mehmet Salih Akyüz,Avni Aker Stadyumunun yıkılmasına tepki göstererek Sayın Cumhurbaşkanı bir keyfimiz vardı onuda yok ettin dedi.

20 Ocak 2019 Pazar 13:28
Akyüz:keyiflerimizi de yok ettiler!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan adayı  Mehmet Salih Akyüz, Bayburtlular Dayanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ni ziyaret ederek Bayburtluların desteğini istedi. Bayburtluların sorunlarını dinleyen Mehmet Salih Akyüz başkan seçildiğinde projelerini anlattı. Mehmet Salih Akyüz, “Bu şehirde planlama hataları var” diyerek Trabzon’da yapılan projelerin hatalı olduğunu, ulaşım ve güvenlik gibi bir çok sorunları da beraber getirdiğini belirtti. Salih Akyüz, “İnsanlar bekliyor bu kentte yatırım olsun, yatırımın sonucunda ne olsun kolay gidebilelim, ulaşabilelim, çocuklarımız düzgün eğitim alsın, spor yapacakları alanları olsun, oyun alanları olsun, kreşleri olsun. Yatırımların temel amacı bu olması lazım.

KÜLTÜRÜMÜZÜ KEPÇEYLE ALIP TAŞIDILAR

Trabzon’da Cumhurbaşkanı ‘Trabzon’a ben 30 milyar para verdim’ dedi. Şimdi soruyorum hangi sorunumuzu çözüldü o parayla? Yatırım bütçesine bakın Türkiye Cumhuriyeti’nin gerçekten kamu yararına üretime, fabrikaya ayırdığı o kadar para yok. O kadar büyük para geldi Trabzon’a. Ne oldu! Avni Aker’i, 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nu yıktın. Avni Aker’i yenileyelim, modern stat yapalım tamam. Ama şimdi sen bizim kültürümüzü aldın kepçeyle taşıdın attın. Bu şehirde herkes maça gitmiştir bir keyfi vardı, yürüyerek giderdik hadi bize bir şey yapmadın keyiflerimizi de yok ettin. Param olsa da geri alabilsem onu ama  artık geri alamayız gitti o” diyerek yolun kapasitesi hesaba katılmadan şehir dışına yapılan hastanelere, spor alanlarına, adliye binasına insanların ulaşmakta güçlük çektiğini vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.