Akyüz:Şehrimiz için bu kötü gidişata "DUR" diyeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, Bağ-Kur Sanayi Sitesi’nde seçim çalışmasına devam etti.

15 Şubat 2019 Cuma 14:15
Akyüz:Şehrimiz için bu kötü gidişata "DUR" diyeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, Bağ-Kur Sanayi Sitesi’nde seçim çalışmasına devam etti. Esnafın derdini dinleyip, destek isteyen Akyüz’e CHP il, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyesi aday adayları eşlik etti. 
Bağ-Kur Sanayi Sitesi esnafı yaşanan ekonomik kriz nedeniyle güç durumda olduğunu belirtirken bir esnaf, “Trabzon’un iddiası kalmadı, kasabaya döndük” diye serzenişte bulundu.  Başka bir esnaf ise, “Ben oy verdim ama bir yere kadar. Biz bıktık. Trabzon’umuzun 10 yılı çöpe atıldı, Trabzon’dan hep aldılar hiç bir şey vermediler” derken Başkan Adayı M. Salih Akyüz ise, “Şehrimiz için bu kötü gidişata ‘dur’ diyeceğiz” diye esnafı teselli etti. 

DEFALARCA OY VERDİM AMA ARTIK YETER

“Trabzon eskiden çok iyi bir şehirdi, 10 yılda çok geriledik” Artık oy vermeyeceğim” diyen bir esnaf Akyüz’ü destekleyeceğini belirtti. “Trabzon’a hayırlı işler yapacak kişiler gelsin. Belediye başkanından çok şikayetçiyiz. Halkın içinde değiller. Oyum size” vurgusu yapan başka bir esnaf, Akyüz’ün kazanması için dua etti.  
“Defalarca oy verdim ama artık yeter” çıkışı yapan diğer bir esnaf, ekonomik kriz nedeniyle iş yapamaz noktaya geldiğini belirterek, “Bu kötü gidişatı durdurmak için CHP'ye oy vereceğim” dedi. 

TRABZON İÇİN YENİDEN BAŞLAYALIM

Mevcut belediye başkanlarının seçim zamanı oy istemek için sadece sokağa çıktığını belirten bir başka esnaf ise, “Seçildikten sonra kapın kapalı olacak mı?” sorusuna Başkan Akyüz’ün cevabı ise, “Benim kapım olmayacak, söküp atacağım, Belediye başkanı olursam her zaman halkın içinde olacağım. 2 ayda bir belediyenin gelir ve giderlerini halkla paylaşacağım. Böylece nereye ne harcadık vatandaşımız bilecek. Mahalle meclisleri kuracağım; o mahallede ne sorun varsa öğrenip sorunları en kısa sürede gidereceğim. Şehrimizin sokakları dökülüyor, mahallelerimizde hiç bir sosyal donatı yok, aydınlatmalar yetersiz. Gençlerimiz şehrimizde yaşamak istemiyor, kaçıyorlar. Şehrimiz çok geriledi. Trabzon için yeniden başlayalım, güçlü bir ses çıkaralım ” vurgusu yapan Akyüz’e esnafın karşılığı şu oldu, “Değerli insan yolun açık olsun.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.