Altunbaş: Ak Parti kadroları ülkenin yapım ekibidir

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş,Ak Parti kadroları ülkenin yapım ekibidir dedi.

22 Haziran 2018 Cuma 12:16
Altunbaş: Ak Parti kadroları ülkenin yapım ekibidir

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, 24 Haziran’da gerçekleşecek seçimler öncesi yaptığı açıklamada ‘AK Parti kadroları bu ülkenin yapım ekibidir” dedi.Başkan Altunbaş, 24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi açıklamalarda bulunarak güven ve istikrar mesajları verdi.

TRABZON 4 BÖLGEDEN BİRİ

AK Parti kadrolarının 16 yıldır ülke genelinde ve Trabzon özelinde yatırım hamlelerini büyük başarı göstererek kararlılıklar sürdürdüğünü söyleyen Altunbaş, “Türkiye, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde AK Parti ile birlikte kalkınmada önemli hamleler gerçekleştirmiş, ülkenin ve milletin geleceği adına büyük adımlar atmıştır. Cumhurbaşkanımızın müjdelediği, partimizin yeni yatırım programları arasında yer alan, 100 bin kişiye iş imkanı sağlayacak Mega Endüstri Bölgeleri kurulacak. İlk aşamada 4 bölgede faaliyete geçirilecek olan Mega Endüstri Bölgeleri’nden biri de Arsin’de kurulacak olan Trabzon Yatırım Adası olacak” diye konuştu.

YATIRIM ADASI TÜRKİYE’DE İLK

Proje hakkında bilgiler veren Altunbaş, “Trabzon Yatırım Adası Türkiye'nin deniz dolgusu ile oluşturulan ilk sanayi bölgesi olma özelliğini taşıyacak. İçerisinde savunma sistemleri, uzay ve havacılık, biyoteknoloji ve nanoteknoloji, bilişim gibi yüksek teknolojili sektörler yer alacak. Binlerce kişi istihdam edilecek” diyerek projenin Trabzon’a önemli bir ivme kazandıracağını vurguladı.

“YAPARSA AK PARTİ YAPAR”

Muhalefetin sadece yıkmaktan bahsettiğini sözlerine ekleyen Altunbaş, “AK Parti kadroları ile Türkiye’de gerçekleşen yatırım hamlelerine karşılık proje üretemeyenler sadece yıkmaktan bahsediyor. AK Parti Türkiye’de yapılması gereken her bir yatırımı tespit edip tek tek programına aldığı ve faaliyete geçirdiği için eksiklikleri bir bir gideriyor. Üretecek proje bulamayan muhalefet bunu hazmedemeyerek yıkmaktan bahsediyor. AK Parti kadroları bu ülkenin yapım ekibidir. Muhalefet kadroları proje üretemediğinden yıkım ekibi olmayı seçmiştir. İşte bu yüzden ‘Yaparsa AK Parti yapar’ diyoruz. 24 Haziran’da milletimizin yapım ekibi olan AK Parti’ye desteğini verecek, yıkım ekiplerine de gerekli cevabı verecektir” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.