Arsin’de Mega Endüstri Bölgesi

AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Seyit Hisoğlu, ‘Şahıslar gelip geçici, baki olan davadır. Biz partimiz ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefleri için sahadayız.’ dedi.

03 Aralık 2018 Pazartesi 12:50
Arsin’de Mega Endüstri Bölgesi

31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri için Arsin Belediye Başkanlığına aday adayı olduktan sonra ilçede esnaf ve vatandaşları gezen Dr. Seyit  Hisoğlu, ‘AK Parti’nin gerçekleştirdiği yatırımları ve davamızın lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı vatandaşa anlatmak için sahadayız.’ açıklamasında bulundu.

PARTİMİZ VE LİDERİMİZ İÇİN SAHADAYIZ

Hisoğlu açıklamasının devamında, “Arsin Belediye Başkanlığına aday adayı olduktan sonra ilçe esnafımızla ve vatandaşlarımızla her gün bir araya gelerek AK Parti’nin gerek ilçemizde, gerek Trabzon’da ve ülke genelinde gerçekleştirdiği yatırımları anlatıyoruz. Vatandaşımızın hizmetine sunduğumuz hizmetleri, devasa yatırımları onlara anlatmak bizim asli görevimiz. Sahadaki çalışmalarımızla partimizin ve dava liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkenin geleceği adına ne denli üstün başarılar gösterdiğini vatandaşlarımızla paylaşıyoruz.” diye konuştu.

ARSİN ÖRNEĞİ İLK OLACAK

AK Parti’nin belediyecilik anlayışının, vatandaşa hizmet odaklı olduğunu ve yarınları kapsayacak şekilde planlandığını belirten Hisoğlu, “AK Parti, bugünden 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini belirlemiş ve emin adımlarla yoluna devam etmektedir. Planlı, programlı bir şekilde Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yolumuza devam etmekteyiz. Arsin ilçemiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan tarafından ilan edilen ve önümüzdeki süreçte faaliyete geçirilecek dört Mega Endüstri Bölge’sinden biridir. Türkiye'nin deniz dolgusu ile oluşturulan ilk sanayi bölgesi olma özelliğini taşıyacak olan Arsin Yatırım Adası’nda, savunma sistemleri, uzay ve havacılık, biyoteknoloji ve nanoteknoloji, bilişim gibi yüksek teknolojili sektörler yer alacak. Yatırım, binlerce kişinin istihdam edilmesine de imkan sağlayacak. Biz asla günü kurtaran bir anlayış içerisinde olmadık. İşte böyle büyük yatırımlarla hem vatandaşımızı hem ilçemizi hem ülkemizi düşündük, düşünmeye ve aynı azim ve gayretle çalışmaya da devam edeceğiz. Bizim derdimiz önce millet, önce memleket.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.