Azmi Kuvvetli'den Haydar Revi'ye cevap:Size bu dil kaybettirdi

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’nin basına yansıyan açıklamalarına cevap verdi. ‘Üslubu beyan, ayniyle insan’ sözünü hatırlatarak Revi’nin kullandığı dilin kibir duygusu içerdiğini belirten Kuvvetli, “İşte AK Parti'ye Yomra'yı, İstanbul'u, Ankara'yı ve daha birçok belediyeyi kaybettiren dil ve üslup budur” dedi.

25 Eylül 2019 Çarşamba 14:01
Azmi Kuvvetli'den Haydar Revi'ye cevap:Size bu dil kaybettirdi

BAŞKAN DEĞİL TROL!

AK Parti İl Başkanı Haydar Revi’nin açıklamasında sorumsuz bir medya trolü gibi ifadeler kullandığı eleştirisinde bulunan İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “AK Parti Trabzon İl Başkanı Sayın Haydar Revi'nin açıklamalarını hayretle ve üzüntüyle okuduk. Bir an için açıklamanın kendisine ait olmadığını bile düşündük.  Çünkü açıklama baştan aşağı siyasi nezaket ve üsluptan uzak, sorumlu bir il Başkanı değil de sorumsuz bir sosyal medya trolü diliyle kaleme alınmış. Trabzon'a ve Türkiye'ye onca hizmeti geçen, yıllarca Milletvekili ve Bakanlık yapmış Trabzon'un evladı Koray Aydın'ı eleştireceğim diye çirkin ve yakışıksız bir üslupla alaya almak nasıl bir kibirdir, nasıl bir anlayıştır Sayın Revi? Siz kimsiniz de Sayın Koray Aydın'ın Trabzonluluğunu tartışmaya açıyor ve alaya alıyorsunuz? ‘Bize Trabzonluluk taslamasın’ demişsiniz. Kimin Trabzonlu olduğunu da mı siz tayin ediyorsunuz? Bu nasıl bir hadsizliktir Sayın Revi?” diye konuştu

YENİLGİDEN DERS ALMAMIŞSINIZ!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi’nin İYİ Parti’yi İP sözleriyle anmasının da sevivesini ortaya koyduğunu dile getiren Kuvvetli, cevabında şu ifadelere yer verdi: “Partimizin ismiyle alay etmeniz bile seviyenizi ortaya koyuyor. Siz de dahil bir gün herkes İYİ Parti'ye, İYİ Parti diyecek, arkasında milyonların oyu olan partimize yönelik çirkin yakıştırmalar yaptığınız için mahcup olacaksınız.  "Üslubu beyan, ayniyle insan" demiş atalar. İşte bu aşağılayıcı, itici, alaycı, ötekileştirici, kibirli dil ve üslup AK Parti'nin ve yöneticilerinin halini ve pürmelalini ortaya koyuyor. İşte AK Parti'ye Yomra'yı, İstanbul'u, Ankara'yı ve daha birçok belediyeyi kaybettiren dil ve üslup budur. İYİ Parti'li Yomra Belediye Başkanı'nın seçilince AK Parti'ye geçeceğini söyleyerek kazandığı iftirasına sarılıyorsanız, yenilgiden hiç ders almamışsınız demektir. Kendisi hak ettiğiniz cevabı elbette verecektir.”

MİLLETİMİZ  BİZİ ANLIYOR

İYİ Parti’nin HDP karşısındaki duruşunun gayet net olduğunu belirten İl Başkanı Kuvvetli,“Gelelim HDP ve Diyarbakırlı annelerle ilgili İYİ Parti'ye attığınız iftiralara.

Terör örgütleri ile ilgili görüşlerimiz gayet nettir. Genel başkanımızın dediği gibi, ‘Bizim HDP ve benzerleriyle ilgili görüşümüz gayet açık ve nettir. Terör örgütünün sözcülüğünü yapanların gölgesinin bile düştüğü yerde İYİ Parti'nin işi olmaz.’ Biz her yerde söylüyoruz PKK bir terör örgütüdür. HDP ise PKK'nın terör örgütü olduğunu kabul etmedikçe bizim için terör örgütünün siyasi ayağıdır. Diyarbakırlı anneleri desteklediğimizi Genel Başkanımız, tüm parti yetkililerimiz söylüyor, ama siz duymuyorsunuz. Milletimiz dediğimizi gayet iyi anlıyor ama sizin anlamanız için okuduğunuzu anlama kabiliyetinizi artırmanız gerekir. ‘Hiç kimse görmek istemeyen kadar kör, duymak istemeyen kadar sağır değildir!’” ifadelerini kullandı.

ÖNCE AYNAYA BAKIN!

Revi’nin mensubu olduğu partinin HDP ile çözüm ortaklığına gittiğini hatırlatan Kuvvetli konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Hadi İYİ Parti'nin HDP görüşünü duymadınız, Peki bebek katili terörist başının yenilenen İstanbul seçimleri öncesindeki mektubunu da mı duymadınız? Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in çıkamadığı TRT ekranlarına 74 şehidimizin katili, kırmızı bültenle aranan terörist Osman Öcalan çıkıp iktidarınıza oy istedi, onu da mı duymadınız? Yoksa siz de mi kırmızı bültenle arandığını bilmiyordunuz? Biliyorsanız neden sustunuz? Terör örgütü PKK ile Oslo'da masaya oturan, İmralı Canisi ve Kandil alçakları ile pazarlık yürüten, nihayet Dolmabahçe'de mutabakat yapan sizin Partiniz ve sözde çözüm ortağınız da HDP değil miydi? Şimdi kalkmış bize HDP üzerinden çamur atmaya kalkışıyorsunuz. Önce aynaya bakın Sayın Revi? "Güneş balçıkla sıvanmaz" bu iftiralar ve bu çamurlar İYİ Parti'ye yapışmaz.”

Son Güncelleme: 25.09.2019 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.