Bakan Varank Trabzon'a geliyor

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, "Bütün partililerimizi ve bütün vatandaşlarımızı Sayın Bakanımızın teşrifleriyle gerçekleştirecek olduğumuz İl Danışma Meclisi toplantımıza davet ediyorum."dedi. 

14 Şubat 2020 Cuma 13:57
Bakan Varank Trabzon'a geliyor

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın Trabzon'a gelişi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Milli teknoloji hamlesinin öncü isimlerinden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın Trabzon'da önemli program ve ziyaretler gerçekleştireceğini belirten AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi "Bütün partililerimizi ve bütün vatandaşlarımızı Sayın Bakanımızın teşrifleriyle gerçekleştirecek olduğumuz İl Danışma Meclisi toplantımıza davet ediyorum."dedi. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın bakanlığı döneminde önemli yatırım ve projelerin gerçekleştiğini ifade eden Başkan Revi şu notları aktardı:" Bu dönemde yıllık bazda sanayi üretimi %8.6 arttı. Ülkemizdeki Yüksek Teknoloji % 17 arttı. Orta yüksek teknoloji %11.8 arttı. Sanayiciler bu dönemde büyük destekler gördü ve üretimlerini arttırdı. Ara mal üretimi % 10.6 arttı. İmalat Sanayi % 9.1 arttı. Madencilik % 9.8 arttı. Ve bir çok gelişme ve desteklerle Sayın Bakanımız her zaman Sanayici ve üreticiyi destekledi." 

Trabzon'da Bakan Varank'ın destekleriyle gerçekleşen önemli yatırımların olduğunu belirten Revi "Sayın Bakanımıza Trabzon'da reel sektörün büyümesine ve gelişmesi verdiği desteklerden dolayı şehrimiz adına teşekkür ederim. Organize Sanayi Bölgeleri, Yatırım Adası, Teknokent gibi bir çok büyük proje ile şehrimizin vizyonunu geliştirmiştir. Özellikle Trabzonumuz'un Sayın Bakanımızın destekleriyle 'Cazibe Merkezi Şehirler' arasında yer alması şehrimiz adına önemli gelişmedir."ifadelerini kullandı. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katılımıyla gerçekleşecek olan AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısına bütün Trabzonluları davet eden Başkan Revi "Şehrimizin evladı Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank'ın teşrifleriyle Hamam-ı Zade İhsan bey Kültür Merkezinde Cumartesi günü saat 15:00'da gerçekleştirecek olduğumuz İl Danışma Meclisi Toplantımıza bütün Trabzonluları davet ediyoruz."dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.