Balta:Bizim işimiz hizmet, muhalefetin ise yıkmak

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, 24 Haziran’da milletimiz güçlü bir destekle, güçlü bir meclisle, güçlü bir iradeyle bu ülkeye yeniden yönetmesi için Cumhurbaşkanımıza yetki verecek” dedi.

08 Haziran 2018 Cuma 11:48
Balta:Bizim işimiz hizmet, muhalefetin ise yıkmak

EKOPARK’TA MİLLETVEKİLİ BALTA’YA YOĞUN İLGİ!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, seçim çalışmalarını Trabzon’un Ortahisar ilçesinde sürdürdü. Semerciler caddesinde esnaf ziyareti yapan AK Parti 27. dönem Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, akşamda Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın düzenlediği iftar programına katıldı. Ardından Beşirili mahallesinde bulunan Ekoparkta vatandaşlarla sohbet etti.

“BİZİM İÇİN MEMLEKETİMİZİN BÜYÜMESİ, GELİŞMESİ VE GÜÇLENMESİ HER ŞEYİN BAŞINDADIR”

Türkiye’de yeni bir döneme geçişin startı olarak kabul ettiğimiz 24 Haziran’da tarihi bir seçimi gerçekleştireceklerini ifade eden Milletvekili Muhammet Balta “ Yeni sistemle birlikte biz inanıyoruz ki Türkiye daha hızlı karar alacak çok daha hızlı büyüyecek. Türkiye aydınlık yarınlara çok daha kararlı bir şekilde gidebilecek. Bunun için bu seçimlere çok önemle bakıyoruz. Her halükarda 24 Haziran’da hem cumhurbaşkanlığı hem de AK Parti’nin mecliste çoğunluk elde edeceği bir aritmetiği ortaya çıkarmak zorundayız. Çünkü bu bizimle ilgili olmaktan ziyade Türkiye’nin yarınlarıyla ilgili bir tercihtir. Çocuklarımızın, gençlerimizin yarınlarıyla ilgili bir tercihtir. Bizim için memleketimizin büyümesi, gelişmesi ve güçlenmesi her şeyin başındadır” dedi.

TRABZON HERZAMAN CUMHURBAŞKANININ YANINDA!

Milletvekili Balta sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim işimiz hizmet, gücümüz ise milletimizdir. Biz sloganları üretirken tesadüf üzerine değil, AK Parti'nin izlemiş politikadan doğan sloganlardır. AK Parti ile birlikte her bir şehirde olduğu gibi Trabzon’umuzun da refah seviyesi arttı ve artmaya da devam ediyor. Bizim işimiz hizmet. Muhalefetin ise yıkmak. Söylemlerinde hep yıkmaktan bahsediyorlar. Bunlar bu ülkede milletin yüzüne bakarak, bu milletin, bu ülkenin geleceğini garanti edecek bütün projeleri, Avrupa'nın en büyük projesini, Türkiye'nin en devasa savunma projelerini dahi 'durdurabiliriz' diyorlar. Afrin’de destan yazan ordumuzun komutanının apoletlerini sökeceğiz diyorlar. Ama milletimiz her şeyi çok iyi görüyor ve gereken cevabı 24 Haziranda verecek. Bunu her platformda paylaşıyor. Milletimiz güçlü bir destekle, güçlü bir meclisle, güçlü bir iradeyle bu ülkeye yeniden yönetmesi için Cumhurbaşkanımıza yetki verecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon sevgisi bambaşkadır. Kadim şehrimiz, 24 Haziran’da duruşunu, irfanını ve ahde vefasını bir kez daha göstererek AK Parti’ye dün olduğu gibi bugün de güçlü bir omuz verecektir. Ben buradan tüm hemşerilerimizi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla 13 Haziran Çarşamba günü Saat: 13. 30 da Meydan’da gerçekleştireceğimiz mitingimize davet ediyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.