Başkan Genç'den İYİ Parti'ye ziyaret

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç,İyi Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

30 Ocak 2019 Çarşamba 09:54
Başkan Genç'den  İYİ Parti'ye ziyaret

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile birlikte siyasi parti ziyaretlerine devam ediyor. MHP ve CHP ziyaretinden sonra İyi Parti'yi ziyaret eden Başkan Genç, İyi Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli ve Ortahisar İlçe Başkanı Dr. Muhammet Erkan ile bir süre görüştü.

DOSTANE BİR SEÇİM DİLEDİ

İyi Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli ve Ortahisar İlçe Başkanı Muhammet Erkan ile bir süre sohbet eden Başkan Genç, 31 Mart Yerel Seçimleri'nin demokratik ve dostane geçmesi için bütün siyasi partilere görev düştüğünü belirterek, "Allah nasibiyle ve halkımızın takdiriyle Ortahisar kurucu belediye başkanı olarak bugüne kadar hizmet ürettim. Tekrar partimizin adayı olarak ziyaretlerime siyasi partilerimizden başlamak istedim. Bugüne kadar siyasi partilerimizi birçok kez ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundum. Bu görüşmelerden de oldukça istifade ettim. Eksiklerimizi, bizden beklentileri görme fırsatımız oldu. Siyasi partilerle istişareye önem veriyorum. Belediye meclisimizde de kararlarımızı genellikle ittifak halinde, oybirliğiyle alıyoruz. Katılımcı belediyecilik anlayışının gereği olarak  bütün kent paydaşlarımızla fikir alışverişinde bulunarak, şehrimiz için yeni proje ve hizmetler üretiyoruz." ifadelerine yer verdi.  

DURUŞUNUZU BOZMADINIZ

İl Başkanı Azmi Kuvvetli ise konuşmasında siyasi partilerin hasım olmadığını ve siyasi partilerin dostane bir şekilde çalışmalarını sürdürmeleri gerektiğini dile getirerek, "Ortahisar Belediye Başkanı olarak gerçekten de tarafsız ve parti ayrımı yapmadan her kesimle diyalog kurdunuz. Tarafsız ve ilkeli duruşunuzdan dolayı sizlere şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Bu dönemde Trabzon'da dostane bir şekilde seçim çalışmalarımızı yürütmeliyiz. Belediye başkanı olarak size teşekkür ediyorum. Dün de bugün de duruşunuzu hiç bozmadınız. Rabbim bu yarışta kim belediye başkanlığı nasip ederse, onlara hayırlı hizmet etmeyi nasip etsin. Trabzon halkı gördüğüm kadarıyla sizlerden memnun. İyi Parti olarak bu nezaketli ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum." dedi.  

İyi Parti Ortahisar İlçe Başkanı Dr. Muhammet Erkan ise ziyaretinden dolayı Başkan Genç'e teşekküre ederek, "Gerçekten de Trabzon'da herkese örnek olması gereken farklı bir siyasetçi profili çiziyorsunuz.  Siyaseti bir çalışma aracı olara değil, hizmet aracı olarak gören bir belediye başkanı oldunuz. Bütün siyasi partilerle diyalog ve ilişki kurması son derece önemli. Demokrasinin de gereği budur. Sonuçta siyasi partiler hasım değil, sadece birbirlerinin rakibidir. Kazanan aday kim olursa olsun, parti rozetini çıkararak bütün halka hizmet ediyor." sözlerine yer verdi.  

Siyasetin sorun çözme sanatı olduğunu belirten AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, "Siyasi partilerin hepsi bu ülkeye ve halka hizmet için var. Siyasi anlayışlarımız farklı olsa da  bu ülkenin kalkınması, gelişmesi için çalışıyoruz." dedi.

İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ise konuşmasında, "Hepimiz önümüzdeki dönemde Trabzon'a hizmet için elbirliği yapmalıyız. Kazanan adayın şehrimiz için daha fazla hizmet üretmesi, mevcut sorunların çözülmesi için biz de desteğimizi ortaya koyacağız. Yanlışları, eksikleri de dile getirmekten asla çekinmeyeceğiz." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.