Başkan Genç oyunu kullandı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç oyunu kullandı.

24 Haziran 2018 Pazar 14:23
Başkan Genç oyunu kullandı

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç 24 Haziren Genel Seçimleri’nde oyunu Yalıncak İlkokulu'nda kullandı. Oy verme işlemi için eşi Arzu Genç ile birlikte Yalıncak İlkokulu'na giden Başkan Genç’e vatandaşların sıcak ilgisi gözlerden kaçmadı. Oy kullanmak için okula gelen vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Genç vatandaşlara oylarının hayırlı olması temennisinde bulundu. Seçmen kağıdıyla birlikte oy verme işlemi için sandık başına giden Genç, gerekli prosedürleri tamamladıktan sonra 1296 numaralı sandıkta oy verme işlemini gerçekleştirdi. Türkiye’de siyasi istikrarın sürmesinden yana oyunu kullandığını ifade eden Başkan Genç, “ 24 Haziran Genel seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oyumuzu kullandık. Seçimlerin ülkemize, milletimize ve vatanımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Artık bundan sonra bütün siyasi partiler iktidarıyla, muhalefetiyle Türkiye'nin daha da güçlenmesi ve kalkınması için mücadele etmeli. Herkes sandıktan çıkan sonuçlara rıza göstermeli. Ülkemizin içinde bulunduğu sürecin zararsız bir şekilde atlatılması için birlik ve beraberliğimizi mutlak surette korumalıyız." dedi.  

24 Haziran Genel Seçimlerinin son derece demokratik bir ortamda bütün siyasi partilerin katılımıyla gerçekleştirildiğini belirten Başkan Genç, kabul edilen cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle küçük partilerin ittifak yaparak parlamentoda temsil edilme imkânına kavuşacağını söyledi.

Son Güncelleme: 25.06.2018 09:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.