Başkan Gürsoy ,görevi devraldı

Arsin Belediye Başkanlığında devir teslim töreni gerçekleştirildi.

03 Nisan 2019 Çarşamba 13:33
Başkan Gürsoy ,görevi devraldı

Cumhur İttifakı AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı olarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Muhammet Sait Gürsoy, Arsin Belediye Başkanlığı görevini tamamlayan Erdem Şen’den görevi devraldı. Devir teslim törenine çok sayıda vatandaşın yanı sıra AK Parti Arsin İlçe Başkanı Tolga Şengül, MHP Arsin İlçe Başkanı Orhan Sarı ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Törende konuşma yapan Şen, “Gece karanlığında değil gündüzün aydınlığında görevimizi devrediyoruz. 15 yıl boyunca milletimize hizmet ettik, bilerek hata yapmadık. Milletin malını çarçur etmedik ve haram yemedik. Bu süreç boyunca bize verdikleri destek ve ilgileri için milletimize teşekkür ediyorum. Bugüne kadar Sait Bey buyur diyordum bundan sonra da Sait başkanım buyur diyeceğim, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ADALETTEN AYRILMAYACAĞIZ 

Şen’den görevi devralan Gürsoy, “Allah her birinizden razı olsun dün olduğu gibi bugün de bizleri yalnız bırakmadınız. Belediye Başkanımız Erdem Şen’e 15 yıl boyunca hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımızın yarım bıraktığı ne varsa inşallah biz tamamlayacağız. Bizlere teslim ettiği hizmet bayrağını aynı aşk ve heyecanla taşıyacağız. Seçim çalışmalarımızı hep birlikte yürüttük ve zaferle sonlandırdık. Sıkılmadık el dokunulmadık gönül bırakmadan bir çalışma içindeydik, destekleri ve duaları için de hemşerilerime teşekkür ediyorum. Biz hak namına yola girdik ve hak namına yolumuza devam edeceğiz. Adaletten ayrılmadan, şeffaf ve ulaşılabilir bir belediyecilikle gönüllerinizde yer alacağız. Bize oy veren veya vermeyen diye bir ayrım içinde kesinlikle olmayacağım ve her kesimin belediye başkanı olacağım. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu. Başkan Gürsoy’un Belediye Başkanlığı mazbatasını aldıktan sonra makamında olacağı ve bu süreçte ilçe merkezinde teşekkür ziyaretleri yapacağı kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Özlem 2019-04-03 19:14:32

Çok güzel tablo erdem sen çok Erdemli bir insan ne yazikki Sağıroğlu aynı şeyi yapmaz