Başkan Kurukız'dan Zorluoğlu'na destek :Başımızın tacısın

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Murat Zorluoğlu, seçim çalışmalarına Şalpazarı ilçesindeki temaslarıyla devam etti.

31 Ocak 2019 Perşembe 09:46
Başkan Kurukız'dan Zorluoğlu'na destek :Başımızın tacısın

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Murat Zorluoğlu, seçim çalışmalarına Şalpazarı ilçesindeki temaslarıyla devam etti. İlçede ilk olarak AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanlığına giden Zorluoğlu’nun ziyaretinde, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ile MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Ömer Özdin de yer aldı.Parti binasında ilçe başkanı Zeki Çabuk ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Zorluoğlu, buradaki partililere hitaben yaptığı konuşmaya, Şalpazarı’nda bulunmaktan ve gösterilen ilgiden dolayı teşekkürlerini bildirerek başladı. 

25 yıllık kamu görevinin tamamının belediyelerle alakalı hizmetlerle geçtiğini söyleyen Zorluoğlu, Van’da terörle mücadele faaliyetleri ve belediyecilik hizmetlerinin yerine getirilmesi noktasında yaptıklarını anlattı.MHP’li Refik Kurukız’a yeniden başkan seçilmesini dileyen Zorluoğlu, “Cumhur İttifakı’nda en önemli kavram devletimizin ve milletimizin bekasıdır. Bu ittifak tabanda çok büyük kabul gördü. Refik başkanımızı sonuna kadar destekliyoruz. İnşallah göreve gelirsek değerli başkanımızla birlikte Şalpazarı’mıza çok büyük hizmetler yapacağız. Şalpazarı’nın iki belediye başkanı olacak: Biri Refik Kurukız, diğeri de ben. Ne sıkıntı olursa halletmeye hazır olacağız” dedi.

Trabzon’da gerek hükümetin gerekse büyükşehir belediyesinin önemli hizmetler verdiğini ancak yeni projelere ihtiyaç duyulduğunu dile getiren Zorluoğlu, “İki aydır sahada çalışıyoruz. Şalpazarı, ziyaret ettiğim 16. İlçemiz oldu. Bugüne kadar gittiğim her ilçede belediye başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve hemşehrilerimizi dinledik, dinlemeye devam ediyoruz. Çözüm önerilerimizi ve projelerimizi yakın zamanda yapacağımız lansmanla kamuoyuyla paylaşacağız. İnşallah en iyi hizmetleri Şalpazarı’na da ulaştıracağız” şeklinde konuştu. 

Daha sonra ilçede kurulan semt pazarına uğrayarak esnaf ve vatandaşlarla hasbihal eden Zorluoğlu, programına belediye hizmetleri ve yeni dönem projeleri hakkında bilgi almak üzere gittiği Şalpazarı Belediyesi ziyaretiyle devam etti. 

Ziyarette ilçede yapılan yatırımlarla ilgili kapsamlı sunumunu gerçekleştiren başkan Kurukız, Zorluoğlu’na ‘başımızın tacısınız’ şeklinde hitap ederek, sandıkta kendisine en az yüzde 90 oyla destek olacaklarını ifade etti. Şalpazarı için taleplerini sıralayan başkan Kurukız, turizm, kültür, eğitim, istihdam, çevre düzenlemesi ve diğer belediye hizmetlerine ilişkin proje ve çalışmalarını da paylaştıktan sonra Zorluoğlu’na, eşi Sevcan Zorluoğlu’na iletmesi ricasıyla Şalpazarı’nın yöresel giysisi ‘yelek’ takdim etti. 

Şimdiye kadar ilçede yapılan hizmetlerden dolayı başkan Kurukız’a ve ekibine teşekkür eden Zorluoğlu ise “Şalpazarı’nda çok güzel işler yapılmış. İnşallah bizim dönemimizde el ele, omuz omuza vererek, Şalpazarı’nı daha iyi yerlere taşırız. Esnafımızın ve vatandaşımızın taleplerini aldık. Bunları da hep birlikte yerine getireceğiz. Seçimden sonra da ittifakımızın gereği olarak Şalpazarı belediye başkanımızı diğer başkanlarımızdan ayırmayacağım. Of da Çaykara da aynıdır. Şalpazarı’nı da aynı mantıkla destekliyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Murat Zorluoğlu, MHP Şalpazarı İlçe Başkanlığında MHP’lilerle gerçekleştirdiği görüşmenin ardından katıldığı AK Parti Şalpazarı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası ilçeden ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.