Belediyecilik  benim kendi saham

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Davut Çakır,İyi bir belediyecilik yapmak için 3 tane şart var. İyi bir ekip, güçlü ekipman ve para.

14 Kasım 2018 Çarşamba 13:17
Belediyecilik  benim kendi saham

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Davut Çakır, İlçe teşkilatlarını ziyaret ediyor. Çakır, Maçka İlçesiyle başladığı teşkilat ziyaretleri kapsamında Şalpazarı, Beşikdüzü, Vakfıkebir, Tonya, Çarşıbaşı, Akçaabat ve Düzköy ilçelerini ziyaret etti. 24 yıllık belediyecilik tecrübesi olduğunu ifade eden Çakır, belediye yönetiminde 3 ana temanın önemine değindi. Çakır, “Belediyecilik  benim kendi saham. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 1994 yılında belediyeciliğe başladım.  Belediyecilikte alaylıyım. İyi bir belediyecilik yapmak için 3 tane şart var. İyi bir ekip, güçlü ekipman ve para. Belediyecilik beraber çalışma ve istişaredir. Trabzon bir sanayi ve ticaret şehri olarak Marmarayla yarışamaz ama yaşam alanı olarak yarışır. Biz yaşam alanları ile diğer illerin önüne geçmeliyiz. Belediyecilikte bir yandan hizmetler yapılırken diğer yandan da  gençlere ve kadınlara da cok önem verilmeli. Gençler ihmal edilmemeli. Gençlerimize de belediye olarak sahip çıkmalıyız. Spor alanları, yaşam alanları, iş sahaları gibi alanlar hayata geçirmeliyiz. Kadınlara sahip çıkılmalı. Bunlar olduktan sonra şehirlerin alt yapı ve üstyapısı daha kolay yapılır. Ben bu konularda tecrübeliyim" dedi.

Çakır, “Trabzon'a 2014 senesinde genel sekreter olarak geldim. Bizim büyükşehirde bir dezavantajımız vardı. Doğrudan tüm il sınırları ile büyükşehir olduk. Diğer şehirlerde önce il sınırları büyükşehir oldu. Tüm altyapıyı oturttu ve tüm şehir sınırları büyükşehir oldu. Biz bu 5 yılda yaptığımız projeleri hayata geçirmeye büyük gayret gösterdik. 4.5 yıllık sürede Trabzon'un her yerinde çalışmalara imza attık. Bugünde sizden bir vekalet almaya geldim” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.