Biz herkese dokunacağız

CHP Ortahisar Belediyesi Başkan Adayı Salih Akyüz, “Belediyeci insana dokunmalıdır, biz herkese dokunacağız” diye konuştu.

16 Ocak 2019 Çarşamba 09:17
Biz herkese dokunacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediyesi Başkan Adayı Salih Akyüz  “Belediyeci insana dokunmalıdır. Çünkü hepimiz ortak bir alanda hep beraber yaşıyoruz. Belediye başkanı dediğin insan halkın içerisinden birisidir ve kapısı da sonuna kadar açık olmalıdır. Belediye başkanı şeffaf ve halkın derdini de dinleyecek birisi olmalıdır. Ama bunun yanında da söz verilen şeyler yapılmalıdır. Havada sözler verilmemeli. İnsanların ekonomisine ve sosyal hayatına da dokunan işlere imza atmalıyız.”

GÜNLÜK HAYATA DEĞER KATACAK

Belediye Başkan Adayı Akyüz ayrıca, “Bizim düşündüğümüz ve hayata geçirmek istediğimiz şeyler insanların günlük hayatına artı değer katacak projelerdir. Aynı zamanda da istihdam yaratıp insanların ekonomisine de katkı sunmayı hedefliyoruz. Modern bir şehir hayalimiz var. Ticareti de kent merkezinde yaygınlaştırmak istiyoruz. Şehrin tarihi ve kültürel değerlerini de ortaya çıkartıp yaşatmak istiyoruz” diye konuştu.

EN ÖNEMLİSİ KENT AKADEMİSİ

Akyüz açıklamalarını şöyle tamamladı: “Kırsalda önemli düşüncelerimiz var. Ziraat mühendisleri ile birlikte toprağı da inceleterek hayvancılığı yeniden kurgulayacağız. Yani herkese dokunacağız. En önemli projelerimizden birisi Ortahisar Kent Akademisi’ni hayata geçirmek olacak. Bir okul açmayı düşünüyoruz ve bu okulda ilk dersimiz yerel sanatlar tasarımı ve üretimi olacak. Gerek üniversitelerden hocalar, gerekse işin zanaatkarları ile bunu hayata geçireceğiz. Her yaştan insanımıza bu konuna ders vereceğiz. İnsanlarımız burada kendileri üretip kendileri kazanacak.”

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.