Biz talimatlarımızı halktan alacağız

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz,Biz talimatlarımızı halktan alacağız dedi.

28 Şubat 2019 Perşembe 16:45
Biz talimatlarımızı halktan alacağız

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, belediye meclis üyesi adayları ile Fatih Mahallesi’nde seçim çalışmalarını sürdürüyor. 
Fatih Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşan CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı M. Salih Akyüz, insanların yanlış politikalarla ayrıştırıldığını söyledi. Trabzon insanının misafirperver, mert, vatanperver yapısı ile birbirine karşı saygı ve sevgisiyle Türkiye’de örnek bir yere sahip olduğunu belirten Akyüz, “Trabzon insanı koşullar ne olursa olsun özelliklerinden ödün vermez. Fakat insanımız geçim derdine düştü. Komşu komşunun derdi ile ilgilenemez hale geldi. Esnafımız veresiye defterlerini kaldırdı. İnsan ilişkilerimiz giderek bozuluyor. İnsanları siyasi politikalarla da ayrıştırdılar. Korku imparatorluğu yarattılar. Kimse sesini çıkarıp hakkını arayamaz hale geldi. Bu gidişi durduracağız. Değişim Trabzon’un göbeği olan Ortahisar’dan başlayacak” dedi. 
Yıllardır Trabzon’un üvey evlat muamelesi gördüğünü ifade eden Başkan Adayı Akyüz, “Trabzon her anlamda çevre illerden geri kalmıştır. İmar yapısı bozulmuş, trafiği alt üst edilmiş, yarım bırakılan ve karınca hızında ilerleyen dönüşüm projeleri nedeniyle çirkin bir görüntü oluşturulmuş, tarihi zenginliklerinin üzeri örtülmüş, yeşili ve denizinden faydalanılamamış bir şehir haline getirilmiştir. Trabzon bu yönetim anlayışı ile artık yönetilmez. Yöneten kişilerin inisiyatif kullanamayacağı küçük ve basit bir şehir değildir Trabzon. Artık kaybedecek vaktimiz yok.  Biz talimatlarımızı yukarıdan değil, halktan alacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.