Bülbül: “Bilgi, birikim ve tecrübelerimle yola çıktım”

AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül, bilgi, birikim ve tecrübeleri ile memleketi Arsin’e fayda sağlamak için yola çıktığını belirterek, bugüne kadar Arsin için bütün gövdesini taşın altına koyan birisi olarak bu göreve talip olduğunu söyledi.

20 Kasım 2018 Salı 15:21
Bülbül: “Bilgi, birikim ve tecrübelerimle yola çıktım”

AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül, bilgi, birikim ve tecrübelerini memleketi Arsin’in gelişimi için kullanmak adına aday olduğunu belirtti. İş hayatının yanı sıra Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve Makine Mühendisleri Odası başta olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşları’nda yaptığı hizmetlerden sonra şimdi de memleketi Arsin’e fayda sağlamak için bu göreve talip olduğunu ifade eden Bülbül, “Bugüne kadar sahadaki çalışmalarım boyunca hemşehrilerimin yakın ilgisi ve desteği ile karşılaştım. Bu benim içimdeki hizmet aşkını daha da tetiklediği gibi omuzlarımdaki yükü de ağırlaştırıyor. Onların bu desteği daha fazla çalışmam gerektiğini bana söylüyor” diye konuştu.

Arsin için belki şu anda bir göreve talip olduğunu ancak her bugüne kadarki yaşantısında her zaman ilçesi ve hemşehrilerine hizmet etme noktasında hiçbir sorumluluktan kaçınmadığının da altını çizen Bülbül şöyle devam etti: “Arsin’e hizmet etme anlamında hiçbir zaman geri durmadım. Memleketime hizmeti kendime sorumluluk olarak addettim. Her zaman hemşehrilerimin yardımına koştum. İlçem için elimi, hatta bütün gövdemi taşın altına koymaktan hiçbir zaman sakınmadım. Arsin’i her yönü ile yaşayan birisi olarak hemşehrilerime ve memleketime hizmet etmek için şimdi de bu göreve talip oldum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.