Çaykara'da Kara "bende varım" dedi

Yaklaşan yerel seçimler öncesi, Trabzon’un Çaykara ilçesinde eğitimci Mehmet Kara, bağımsız adaylığını resmen açıkladı.

21 Şubat 2019 Perşembe 09:36
Çaykara'da Kara "bende varım" dedi

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi, Trabzon’un ilçelerinde de siyaset iyiden iyiye ısınıyor. Trabzon’da özgül ağırlığı olan ilçelerin başında gelen Çaykara’da, belediye başkan adaylarına bir yenisi daha eklendi. Eğitimci Mehmet Kara, yazılı bir açıklama yaparak, bağımsız adaylığını resmen açıkladı.

“ÇAYKARA’YI BERABER YÖNETECEĞİZ”

Çaykara’da bozulan düzene çeki düzen vermek için aday olduğunu ifade eden Kara, “Eğer değerli ilçe halkım bana yetki verirse, ilçede Organik Çay Fabrikası kurulması, mandıra yapılması, otopark sorunu, sürücü kursu açılması, kanalizasyonlar için proje geliştirmek, çok önemli başarılara imza atan Zeki Bilge İlköğretim okulu için yeni arsa temini sağlamak, Çaykara-Uzungöl Vadisinin imar projelerini tamamlamak, kapalı pazaryeri ve sıhhi mezbaha yapılmasını sağlamak ve ilçemize yüksekokul kazandırmak başlıca üzerinde duracağım projelerim olacak. Ben ilçeme sevdalıyım. Çaykara için ne yapsak azdır. Ortak akılla hareket edecek ve Çaykara’yı beraber yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

MEHMET KARA KİMDİR?

“1956 yılında Çaykara Eğridere mahallesinde doğdu. İlk-Orta ve Lise tahsilimi Çaykara’da tamamladı. Yüksek tahsilimi Trabzon Fatih Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümünde tamamladı. 1979 yılında Kahramanmaraş ili Elbistan İlçesi Akbayır ortaokulunda matematik öğretmeni olarak göreve başladı. Daha sonra Kahramanmaraş ili Türkoğlu İlçesi Beyoğlu ortaokulunda Müdür Yardımcılığı, Ordu İli Gölköy ilçesi Kozören Ortaokulu müdürlüğü, Hatay ili Kırıkhan ilçesi Kırıkhan Lisesi matematik öğretmenliği ve aynı ilçede Gazi lisesinde matematik öğretmenliği görevlerinde bulundu.

1988 yılında Trabzon Kanunui ortaokuluna atandı ve 1989 yılına kadar burada görev yaptı. 1989 yılında Çaykara ilçesi Ataköy Sağlık Meslek lisesine kurucu okul müdürü olarak atandı. Bu okulu kısa sürede eğitim ve öğretime  açarak bu okulun 1999 yılına kadar aralıksız müdürlüğünü yaptı. Binlerce sağlık personeli yetiştirdi. 1999 yılında Ankara Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Enstitüsüne Müdür yardımcısı olarak atandı. 2000 yılında tekrar Ataköy Sağlık Meslek Lisesine Müdür olarak atandı ve bu görevi 2006 yılına kadar sürdürdü ve bu görevden emekliye ayrıldı.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.