Çebi:Araklı halkına hizmet etmeyi özledim

Saadet Partisi Araklı Belediye Başkan Adayı Ümit Çebi , “Ben Araklı halkına hizmet etmeyi özledim ama belli ki Araklı halkı da Ümit başkanını özlemiş.” Dedi.

20 Mart 2019 Çarşamba 14:36
Çebi:Araklı halkına hizmet etmeyi özledim

Saadet Partisi Araklı Belediye Başkan Adayı Ümit Çebi seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam ediyor. Araklı halkının kendisine desteğinin artarak devam ettiğini, yapılan ziyaretler esnasında bizzat görebildiklerini ifade eden Ümit Çebi, “Ben Araklı halkına hizmet etmeyi özledim ama belli ki Araklı halkıda Ümit başkanını özlemiş.” Dedi. Ümit ÇEBİ, yapılan ziyaretleri ve Araklı için düşündüğü hizmetleri anlatırken şunları kaydetti.

“İki dönen Araklı’da belediye başkanlığı yaptım. Bu süre zarfında Araklı’ya hak ettiği hizmetleri getirmeye çalıştım. Üstelik bütün bu hizmetleri yaparken de, iktidar desteğinden yoksun, kendi öz kaynaklarımızı kullandık. Bizden sonra gelen belediye yönetimi iktidar desteğine rağmen hizmette büyük aksaklıkların meydana gelmesine sebep olmak bir yana ayrıca belediyeyi büyük bir borçla yaşamak zorunda bırakmıştır. Demek ki hizmet yapmak için illa ki iktidar desteği şart değildir.

Biz belediye kaynaklarını verimli ve planlı bir şekilde israf yapmadan hizmet üretmek için harcayacağız. Halkımızın acil ihtiyaçlarını dikkate alarak, makyaj değil işlevsel hizmetleri hayatta geçireceğiz. Partizanca davranışlarla, Araklı’nın hakkı olan kaynakları yine belli bir kesimin hizmetine değil bütün Araklı halkının hizmetine kullanacağız.

Şeffaf ve açık bir yönetim anlayışı ile, halkımızı bizzat belediye yönetimine müdahil bir yapıya kavuşturacağız. Her zaman denetlenebilir bir yapımız olduğunu ispat etmek için, gerek idari ve gerekse teknik düzenlemelerle Araklılı hemşerilerimizin bizi her an kontrol edebilme ve ulaşabilme imkânını sağlayacağız.

Bütün bu ve benzer hizmetleri ve uygulamaları yaparken, dürüst ve adil olacağız. Araklı için elini değil, bütün bedenini taşın altına koyabilecek, tuttuğunu koparan Araklı sevdalısı bir kardeşiniz olarak bu söylediklerimin taahhütlünü ilan ediyorum.

Sandıkta oy vermek belki beş dakikalık bir iş ama unutulmamalıdır ki beş dakikalık oy verme işiş bizim beş yılımızı belirleyecek sonuçlar ortaya çıkaracaktır. O bakımdan şunun altını bir kez daha çizmek isterim ki, Araklı’ya hizmeti Araklı’da yaşayanlar yapacaktır. Birileri ülkenin bir ucundan kalkıp gelerek Araklı’da hizmet yapmayacaktır.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.