Cevat Kurt :Kardeşçe Yaşanılan Bir Türkiye Kuracağız

Saadet Partisi Trabzon milletvekili adayı Cevat Kurt, Maçka ilçesi Esiroğlu Beldesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek gül taktim ettiler.

08 Haziran 2018 Cuma 15:54
Cevat Kurt :Kardeşçe Yaşanılan Bir Türkiye Kuracağız

Kendi beldesi olması hasebi ile milletvekili adayı Cevat Kurt’a ayrı bir ilgi ve alakanın olduğu programında gösterilen ilgi ve sevgiden memnun kalan Kurt, “içinizden biri olarak siyaset arenasında bulunmaktayım” dedi. Ülke meseleleri ve seçimle alakalı genel bir değerlendirmede bulunan Cevat Kurt, şunları söyledi.“Biz inanıyoruz ki bizim seçimlerde halkımıza arz ettiğimiz beyanname ve program, Türkiye’nin pusulasıdır. Türkiye’yi geleceğe taşıyacak inancın, kararlılığın, plan ve projelerin yol haritasıdır.

Kardeşçe Yaşanılan Bir Türkiye Kuracağız

Saadet iktidarında kimsenin kimseye tahakküm kurmadığı, insanlarımızın kendi inanç ve düşünceleri ile özgürce ve kardeşçe yaşayacağı bir Türkiye inşa etmekte kararlıyız.

Kaynakları Gösterişe Değil, Üretime Ayıracağız

Saadet iktidarında büyük bir ihtimamla kaynakları kendi şahsi çıkarlarımız ve itibarımız için değil, milletimizin ihtiyaçları için kullanacağız .Tüketime ve gösterişe ayrılan kamu kaynaklarını üretime ve istihdama tahsis ederek hızlı ve yaygın bir kalkınma hamlesi başlatacağız.

Torpil Kaldırılacak, Liyakat Esas Alınacak

Saadet iktidarında eğitimden istihdama, kamu ihalelerinden atamalara kadar her alanda adam kayırma, torpil ve iltimas ortadan kaldırılacak. Liyakati esas alan adil bir sistem kuracağız. İster bizden olsun ister olmasın, işi ehline vereceğiz. Parti devletini ortadan kaldıracak, milletin partisi konumunda 80 milyona hizmet edeceğiz.

Emanete İhanet Etmeyeceğiz

Saadet iktidarında bize emanet edilen kamu mallarına ve imkânlarına, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Bunları ne yiyeceğiz ne de yedireceğiz. Milletimizin kutsal emanetlerine ihanet etmeyeceğiz.

Tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede duracağız.

Mahallelere, belediyelere, üniversitelere, bölgelere hizmet götürürken ayrımcılık yapmayacağız. Hiç kimseyi siyasi görüşünden dolayı hizmetten mahrum bırakmayacak ve hiç kimseye ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapmayacağız.” Dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.