Cevat Kurt'tan mitinge davet

Saadet Partisi Trabzon il başkanlığı binasında, Trabzon’da yapacakları miting ve seçim çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yapmak için il başkanı ve 6 vekil adayı ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

18 Haziran 2018 Pazartesi 14:39
Cevat Kurt'tan mitinge davet

Yapılan çalışmalarla ilgili kısa bir değerlendirme yapan il başkanı Ahmet Yakuphan, Saadet Partisi teşkilatlarının üstün bir gayret ve inançla çalışmaları sürdürdüğünü söyledi.

Daha sonra milletvekili adayları adına söz alan 1.sıra adayı Cevat Kurt, iktidar partisinin aldatıcı ve yanıltıcı propagandalarla Saadet Partisine sataştığını söyledi. Kurt sözlerini şöyle sürdürdü:“Diğer siyasi partilerden aday olan arkadaşlarımızla kardeşiz. Bir savaşa değil seçime gidiyoruz. Yapılan eleştiriler ve söylemler kardeşliği zedeleyici içerik taşımamalıdır.Sahadaki çalışmalarımız ciddi manada sonuç verdiğini anlıyoruz. 6 adayımızda ciddi bir şekilde caba gösteriyor ve hepimiz sahadayız. Yükselişimizi anketlerden daha çok iktidar mensuplarının bize olan öfkesinden ve iftiralarından anlıyoruz. Biz yükselişe geçtikçe iktidar partisinin ayakları sallanıyor. Saadet partisi yükseldikçe 16 yıllık büyü bozuluyor. 24 Haziranda parlamentoya Saadet Partisi giriyor. Orijinali geldi mi yan sanayinin falsosu ortaya çıkıyor. 24 Haziranda Trabzon’da Saadet Partimizin aldığı oylar nasıl artmış Trabzon kamuoyuyla paylaşacağız. İktidarla adaletsiz bir yarışma varken iktidar Saadet Partisi üzerinden sürekli yalan beyanlarda bulunmakta. Sürekli seçmeni aldatacak beyanlarda bulunmakta.16yıldır hazineden 10 kuruş para almadık. Ama HDP’ye son seçimler için 89 milyon para verilmiş. Bütün bunlara rağmen algı operasyonu yapmaya devam ediyorsunuz. “ dedi.

Milletvekili adayı Cevat Kurt, Trabzon meydan Parkında yapılacak olan mitingle alakalı da şunları söyledi:“20 Haziran 2018 Çarşamba günü saat 17.00’de Bilge Başkanımız Temel Karamollaoğlu şehrimize gelecek ve Meydan Park Alanında siz değerli hemşerilerimize hitap edecek. Bu vesile ile tüm Trabzonluları, bu şehrin insanlarını Atatürk alanındaki mitinge davet ediyorum. Burada hepimiz hep birlikte göreceğiz ki milli görüş Trabzon’da yeniden şahlanışa geçecek.Mitingin ardında seçim gününe kadar tüm milletvekili adaylarımızla birlikte Trabzon’da 100 bin broşür dağıtacağız. Son üç günde uyumamak için direteceğiz. Buna ülkenin ihtiyacı var. Türkiye toplumu kutuplaşmaya sürükleyen siyasi anlayıştan kurtulmak zorunda. Ülkemizin kardeşliğe birliğe ve sevgiye ihtiyacı var. Ülkenin üretim ekonomisine, adalete ihtiyaç var. Dışarıda bunca sorunlarımız varken içerde düşman üretilmez. Biz milletvekili adayları olarak bunun farkındayız. Seçim çalışması yasağı olacak olan Cumartesi saat 17’ye kadar çalışacağımızı Trabzonlu kardeşlerimize bildirmek isterim. “ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.