Cevat Kurt:Saadet partisi ülkemize huzuru getirecektir

Saadet Partisinin 1. Sıra adayı Cevat Kurt,“Trabzon’un ve Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu iç huzuru ve barışı sağlayacak olan şey Saadet Partisinin insana bakış anlayışıdır. ”dedi.

03 Haziran 2018 Pazar 13:05
Cevat Kurt:Saadet partisi ülkemize huzuru getirecektir

Saadet Partisinin 1. Sıra adayı Cevat Kurt, dün akşam iftardan sonra kendi beldesi olan Akoluk’ta hemşerilerini ziyaret etti. Gösterilen yakın ilgiden memnun kaldığını söyleyen Cevat Kurt,  hemşerilerine teşekkür etti.Ziyaret esnasında sorulan soruları da cevapsız bırakmayan Kurt, doğru bildiklerini, her zaman, hiç bir kaygı duymadan ifade ettiklerini ve edeceklerini söyledi.

Milletvekili adayı Cevat Kurt, genel olarak yaptığı açıklamada, “Trabzon’un ve Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu iç huzuru ve barışı sağlayacak olan şey Saadet Partisinin insana bakış anlayışıdır. ”dedi. Kurt, sözlerine şöyle devam etti:“ Ekonomik olarak kalkınmak istiyorsak, dış politikada milli olmak istiyorsak, kardeşçe barış içinde yaşamak istiyorsak, gerçekten lider ülke Türkiye olmak istiyorsak, çözüm Saadet Partisidir. Neden Saadet diyenlere diyorum ki:Saadet Partisi; yolsuzluğun, rüşvetin, adam kayırmanın olmadığı, yetim hakkının yenmediği tertemiz bir mazinin adıdır.Saadet Partisi; yolsuzlukla zenginleşenlerin, zadegânların değil, fakir fukaranın hakkının korunduğu şerefli bir mazinin adıdır.Saadet Partisi; Anadolu’yu kilim dokur gibi bir uçtan bir uca fabrikalarla donatmış üreten bir mazinin adıdır.Saadet Partisi; işçinin, memurun, emeklinin, asgari ücretlinin yüzünün güldüğü müreffeh bir mazinin adıdır.Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır, bu yüzden Saadet diyoruz. ”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.