Cevat Kurt,vakit Saadet vaktidir

Saadet Partisi Milletvekili adayı Cevat Kurt, Saadet Partisi olarak sözümüz şudur ki: Denenmiş bir daha denenmez. 16 yıldır tek başına iktidar olanın şunu yapacağım seçilirsem demesi kadar saçma ve manasız bir şey olamaz. Artık Saadet vaktidir.

07 Haziran 2018 Perşembe 14:45
Cevat Kurt,vakit Saadet vaktidir

SAADET PARTİSİ Trabzon milletvekili adayları Cevat Kurt, Ümit Çebi ve İbrahim Baş, Beşikdüzü ilçesinde yaptıkları seçim çalışmaları kapsamında esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. Beşikdüzü halkının yakın ilgi gösterdiği vekil adayları kendilerine uzanan dost ellere birer gül vererek karşılık vermiş oldular.

Seçim döneminde bütün siyasilerin halka bir şeyler vadettiğini söyleyen Saadet Partisi Milletvekili adayı Cevat Kurt, ““iş kişinin aynasıdır, lafa bakılmaz” atasözünü hatırlatmak isterim” dedi. Kurt şöyle devam etti:“ Milli Görüş siyaseti Cumhuriyet Tarihimiz boyunca Merhum Erbakan Hocamızın önderliğinde çeşitli hükümetlerde, bazen koalisyonun küçük ortağı ve bazen de büyük ortağı olarak görev aldı. Her ne şekilde görev almış olursa olsun her zaman üreten ve halkı kalkındıran yatırımlar yaparak milletimizin gönlünde hak ettiği yeri almıştır. Bu bakımdan, yaptıklarımız yapacaklarımızın işaretidir diyoruz.Peki, ülkeyi 16 yıldır yöneten bir iktidar var, bu 16 yılda ülkemizin geldiği nokta nedir?Ülkenin mevcut durumuna kısaca değinmek istiyorum:Ülke kutuplaşmış ve kamplara ayrılmıştır.Olağanüstü hâl, olağan hâle gelmiş; baskı ve tahakküm artmıştır.Farklı ve muhalif sesler susturulmuş, devletin omurgasını oluşturan kurumlar yıpratılmıştır.Ekonomi dar boğaza girmiş, tarım ve hayvancılık bitmiştir.İsraf ve yolsuzluk had safhaya ulaşmıştır.İşsizlik artmış, borçlar ödenemez hale gelmiştir; İnsanımız gıda da bile dışarıya muhtaç hale getirilmiştir.Dış politikada büyük bir karmaşa yaşanmaktadır. Koskoca bir ülke, sabah bir yana akşam bir yana savrulur hale gelmiştir.Adalet sistemi iflas etmiş, mağdurlar ordusu oluşmuştur.Rüşvet, iltimas, adam kayırma, torpil, partizanlık sıradanlaşmıştır.Eğitim, yazboz tahtasına dönmüş, aile yapısı bozulmuş, suç ve şiddet artmıştır.Aziz milletimizin geleceği tüketime yönelik yatırımlar nedeniyle ipotek altına sokulmuştur.Gençlerimiz gelecekten ümitsizdir ve yarınlara dair umutları azalmıştır.Her şeyden önemlisi bugün bu ülkede inançlı insanların itibarı zedelenmiştir.Bütün bu gerçekler ortada iken mevcut hükümetin ve onun genel başkanının bu aziz millete söyleyecek sözü kalmamıştır. Yaptıkları tek şey, devletin maddi imkânlarını kullanarak birkaç seçim yatırımı ve vaadi ve elindeki havuz medyası ile algı oluşturmaktır.

Bu noktada Saadet Partisi olarak sözümüz şudur ki: Denenmiş bir daha denenmez. 16 yıldır tek başına iktidar olanın şunu yapacağım seçilirsem demesi kadar saçma ve manasız bir şey olamaz. Artık Saadet vaktidir.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.