Chp'de ilk isim Hacısalihoğlu

İl Başkanlığına aday olacak isimler yavaş yavaş ortaya çıkarken kulislerde dolaşan ilk isim CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu oldu. Hacısalihoğlu’nun bir önceki kongrede  birlikte hareket ettiği Güzide Uzun’un nasıl bir karar alacağı ise merakla bekleniyor.

06 Ağustos 2019 Salı 09:56
Chp'de ilk isim Hacısalihoğlu

KULİSLER HAREKETLENDİ

CHP’de Genel Merkezin kongre takvimini açıklamasına kısa süre kala Trabzon kulisleri hareketlendi.  İl Başkanlığına aday olacak isimler yavaş yavaş ortaya çıkarken kulislerde dolaşan ilk isim CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu oldu. Hacısalihoğlu’nun adaylığına kesin gözüyle bakılırken Sonnokta’ya konuşan Hacısalihoğlu “Partimiz ve partililerimiz bizi nerede görmek isterse biz orada oluruz.” açıklamasını yaptı.

PARTİ VE PARTİLİLER…

“Adayım” demek için henüz erken olduğunun altını çizen Hacısalihoğlu “Henüz seçim takvimi Genel Merkezimiz tarafından açıklanmadı. Bu ayın sonunda belirleneceğini düşünüyorum.” diye konuştu. Hacısalihoğlu “Ortahisar İlçe Başkanlığı ya da İl Başkanlığında siyasete devam diyorsunuz değil mi?” şeklindeki soruya “Her şeyi belirleyecek parti ve partililerimizdir.” dedi.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.