Chp'de kongre ateşi yandı

İl Başkanlığı için ilk aday kolları sıvadı ve sahaya indi .CHP Trabzon İl Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Gürsel Özgür: “Toparlayıcı olup herkese eşit mesafede hizmet anlayışı ile yola çıktım.”

22 Ekim 2019 Salı 09:42
Chp'de kongre ateşi yandı

ŞEFFAF BİR YÖNETİM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanlığı için Gürsel Özgür aday olduğunu açıkladı. Özgür, “Birlik beraberliği sağma noktasında elimi taşın altına koyacağım. Toparlayıcı olup herkese eşit mesafede hizmet anlayışı ile yola çıktım. Göreve gelmemiz halinde yönetim kurulu toplantılarımızı tüm üyelerimize açacağım. Aylık bilançoyu da şeffaf şekilde il binamıza asacağım.” dedi.

DAİRE GENİŞLEYECEK

Özgür ayrıca, “Asla il başkanlığı makamını milletvekilliğine atlama tahtası olarak görmek gibi bir niyetim olmayacak. Bir grup partiye hakim oluyor ve başka hiç kimseyi partiye yanaştırmıyorlar. Ben tam tersini yapıp dışarıda kalmış, tereddüt içerisinde olan tüm partililerimizi davet edeceğim. Daireyi bütünleştirip genişleteceğiz.” açıklamasında bulundu.

LİSTELER ASKIDA

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Önsel Uzun kongre süreci ile ilgili açıklamada bulundu. Uzun “Üye listeleri 21 Ekim-27 Ekim Pazar saat 18:00 tarihleri arası İlçe Başkanlıklarında askıya çıkarılmıştır. Yaşanacak olan kongre sürecinin tüm partililerimize mutluluk getirmesini dilerim.” dedi.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.