Chp İl Başkanı Uzun:partimizi karalamaya kimsenin gücü yetmez

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun Trabzon'daki yerel bir gazetenin partimize yönelik karlama çalışmalarını kınıyoruz ,partimizi karalamaya kimsenin gücü yetmez dedi.

02 Ekim 2019 Çarşamba 13:27
Chp İl Başkanı Uzun:partimizi karalamaya kimsenin gücü yetmez

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun beraberindeki yöneticilerle birlikte  Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde  bir  basın toplantısı düzenledi.

Uzun,Ana Muhalefet Partisi’nin saygın ve onurlu bireyleri olarak İktidar yürüyüşümüzün Trabzon Temsilcileri olan bizler, bu kadim kentte siz basın emekçilerinin verdiği hizmetin kutsallığının hep bilincinde olduk. Çünkü biz Kuruluşun ve kurtuluşun partisiyiz. Çünkü biz Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisinin temsilcileriyiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak altı ok’un izinde şiyarımız Demokrasi, Adalet, Özgürlük, Bağımsızlık ve barıştır. Çükü “Yurtta Barış Dünyada Barış” ı savunan bir Dünya Liderinin öğrencileriyiz.
 Şimdilerde İktidarın başının Uluslararası platformlarda üç beş gün öncesinde dillendirdiği bu kavramlar içi boşaltılmış şekilde sönük balonlar gibi tepemizde savrulmaktadır.
 Partimiz her platformda yukarıdan aşağıya doğru FETÖ-PKK Terör Örgütleri üzerinden suçlamalara maruz bırakılmakta bunun sonucu olarak da topluma bırakılan nefret imajının Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’na saldırıya varan sonuçlara neden olmaktadır. Bu durum İlimiz Trabzon özelinde de aynı yansımalara neden olmaktadır. Uzun zamandır görev başında olan partimizin çeşitli kademelerinde görev yapan bizler hiçbir gerginliğe neden olmamak için hep itidalli davranmaktayız. Özel günlerde emniyet güçlerimizle planlı ve programlı bir şekilde organizasyonlar yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bu anlamda kolaylaştırıcı tutumlarından dolayı Emniyet Birimine teşekkür ediyoruz.

Ancak Trabzon’da adeta bir elin bir parmağını geçmeyecek sayıda bir yayın organı haddini aşarak partimizi karalama kampanyasını uzun süredir sürdürerek toplumun sinir uçlarına dokunmaya devam etmektedir. CHP’li yöneticiler olarak sabrımız son noktaya gelmiştir. Partimizin Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’na ve Partimizin Kurumsal yapısına her türlü hakareti yaparak terör örgütleriyle eşdeğer nitelendirmelerle aşağılamalarına devam etmektedir. 
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı olarak hakkımda verdiğim yanıt üzerinden savcılığa suç duyurusunda bulunulmuş bu nedenle de ifadeye çağırıldım.  İl Başkanı olarak ifade vermek; kulakların sağır gözlerin kör olduğu bugünlerde adaletin ağızlarda sakız haline getirildiği bugünlerde bize zul gelmemektedir. Çünkü söylediğimiz gerçekler yazılı metinler olarak Emniyet’te ifade vermek şeklinde de olsa yazılı metinler olarak kayda geçmiştir. Bu anlama teşekkürü borç biliriz.
Manidar olan yetkililerin, Partimize her türlü iftirayı atanlar karşısında suskun kalan adaletin terazisini eşit şekilde dengelememeleridir. Emniyet mensuplarının kibar tutumları gerçekleri ifade etmemize engel değildir. Bu anlamda da teşekkür ederiz. Anayasamızda yazılı olan eşit yurttaşlık hakkı;  çamur atanla çamuru yiyene bile eşit davranmayı bile sağlamıyor ne yazık ki. Adalet kavramı içselleştirilmesi gereken en önemli yapı taşıdır. Bildiğiniz gibi ve yönetenlerce sözde değil özde olmalıdır.
Adı Günebakış olan yayın organı belli ki iktidar hayatına devam ettiği sürece bu tutumunu sürdürecektir.  İktidar gittiğinde (ki gidecektir de tez zamanda 50+1 indirimine göz kırpmalarından belli) ne yaptığına artık kararını kendisi verir. Bundan böyle Tüm Cumhuriyet Halk Partisi Örgütleri olarak protesto edilecek ve okunmaya değer olmadığı her ortamda ifade edilecektir.
Cumhuriyet Halk Partisine FETÖ-PKK yakıştırması yapmak hadsizliğini gösterene cevabımız açık ve net şekilde budur. 

Son Güncelleme: 02.10.2019 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.